Gulrotsuppe En herlig gulrotsuppe som lages i ovn. Herlig på kjølige dager. Server med Brødkrutonger og frisk persille Oppskriften er laget av: Kvardagsmat 60 minutter 4 porsjoner Ingredienser 600-700 g gulrot1 løk3-4 fedd hvitløk2 ss olivenolje1 ss flaksalt1 ts spisskummen1/2 ts pepper400 g Helios hakkede tomater1 ts basilikum5-6 dl kraft eller vann+Helios grønnsaksbuljong Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Sett ovnen på 200 °C over- og undervarme.Skrell og del gulrot, løk og hvitløk i grove biter. Fordel utover et stekebrett og hell over olivenolje, spisskummen, salt og pepper.Stek midt i ovnen i 25-30 minutter. Vend på bitene 2-3 ganger i løpet av steketiden.Varm opp kraften eller vannet + buljongenKjør de ovnsbakte grønnsakene til en glatt pure sammen med hakkede tomater. Bruk en blender eller stavmikser. Spe med den varme kraften og server umiddelbart. Blir det suppe til overs, hell den over i en kjele og hold den varm.