Magnesium

Magnesium

Magnesium er et mineral som vi har mye av i kroppen og er viktig for normal funksjon.  Omkring 60% finnes i skjelettet og 40% i våre muskler og organ. Magnesium kan bidra til å redusere tretthet og slapphet, i tillegg til at det kan bidra til å sørge for at kroppens muskler og nervefunksjoner fungerer normalt. Magnesium hjelper også kroppen med energiproduksjon.  Kroppen kan ikke produsere magnesium selv, så vi trenger få i oss magnesium fra maten vi spiser eller gjennom tilskudd. Magnesiumrik mat er blant annet grønnsaker og nøtter. Har du mangel på magnesium så kan magnesiumtilskudd hjelpe deg å sørge for at du får den mengden magnesium du trenger. 

Magnesium er et viktig mineral

Mangel på magnesium i kroppen kan føre til tretthet og slapphet, og i verste fall osteoporose (beinskjørhet). Ønsker du å vite mer om hvordan magnesium påvirker kroppen vår, og hvordan du får i deg nok, enten som tilskudd eller via maten du spiser, kan du lese mer i artikkelen vår hva er magnesium.


Magnesium kan bidra til raskere restitusjon etter trening

Magnesium før og etter trening kan gi deg raskere restitusjon og gjøre deg mindre støl. Les mer i artikkelen tren bedre med SuperMagnesium.