Magnesium

Magnesium

Magnesium er et mineral som vi har mye av i kroppen og er viktig for normal funksjon. Omkring 60% finnes i skjelettet og 40% i våre muskler og organ. Magnesium kan bidra til å redusere tretthet og slapphet, i tillegg til at det kan bidra til å sørge for at kroppens muskler og nervefunksjoner fungerer normalt. Magnesium hjelper også kroppen med energiproduksjon. Kroppen kan ikke produsere magnesium selv, så vi trenger få i oss magnesium fra maten vi spiser eller gjennom tilskudd. Magnesiumrik mat er blant annet grønnsaker og nøtter. Har du mangel på magnesium så kan magnesiumtilskudd hjelpe deg å sørge for at du får den mengden magnesium du trenger.

Les mer

Fakta om

Hva er magnesium?

Hva er magnesium bra for og hvordan påvirker det kroppen? Magnesiumrik mat er særlig grønne grønnsaker, spinat, kål, bønner, belgfrukter, hele korn og cashewnøtter.Bli bedre kjent med magnesium her.

Les mer om magnesium
Magnesium

Treningsglad?

Tren bedre med magnesium

Tar du magnesium før og etter trening, vil du oppnå en raskere restitusjon og bli mindre støl. Magnesium er involvert i mer enn 300 forskjellige reaksjoner i kroppen, og påvirker idrettsprestasjonene dine direkte.

les mer her
tren bedre med magnesium