Life logo

Life er Nordens ledende livsstil- og helsekostkjede, med nettbutikk og ca 300 butikker i Norge, Sverige og Finland. Vi fører et bredt og aktuelt sortiment av kosttilskudd med høy kvalitet. Hos oss får du naturlig hudpleie, kosttilskudd, plantebaserte naturmidler og helsebringende matvarer – alt for at du skal få en god hverdag og kunne leve et bedre og mer balansert liv. Våre erfarne rådgivere hjelper deg med å finne balansen, velkommen innom din Life-butikk for tips og råd.


Sortiment

Hos Life finner du et nøye utvalgt sortiment av produkter av høy kvalitet, innen følgende kategorier:

  • Kosttilskudd sportsernæring
  • Naturlig hudpleie
  • Supermat
  • Lavkarbo
  • Vitaminer og mineraler
  • Økologisk mat
  • Te
  • Snacks

Life selger sikre produkter og samarbeider med stiftelser som "Ren Idrott", som jobber for en dopingfri idrett.


Verdier

Lifes visjon og misjon er at vi er lidenskapelig opptatt av hvert menneskes helse ved å hjelpe våre kunder med å finne en balanse mellom kosthold, trening og hvile. Lifes visjon og misjon resulterer i tre verdier som underbygger alt vi gjør: omsorg, utfordring og engasjement som vi prøver å bruke i vårt daglige arbeid for å nå våre mål.


Omsorg: Respekter andre og ulikhetene våre. Se og bry deg om andre i hverdagen. Ta ansvar for neste generasjon. Beskytt forbrukeren.


Utfordring: Utfordre deg selv og grensene dine. Tenk på nye måter. Våg å ta sjanser. Sikt høyt og utfordre andre.


Engasjement: Inspirer, motiver og spre glede. Ta ansvar for oppgavene dine. Vær stolt. Streb etter å bli bedre.


Omsetning, ansatte og butikker

Life* er den markedsledende helsekostkjeden i Norden med totalt ca 300 butikker** fordelt på Sverige, Norge og Finland og ca. 800 000 klubbmedlemmer. Lifekonsernet har- over 487 ansatte*** og omsatte for 1,2 milliarder SEK i 2020. Totalt, inklusive medlems- og franchisebutikker omsetter Life* i Sverige, Norge og Finland for 1,7 milliarder SEK.

Validus Engros AS utfører logistikken og lageret til Life Norge. Validus har ansvaret for logistikk og levering til alle Life butikkene og e-handel i Norge. Validus Engros AS omsatte for 420 miljoner SEK 2020.

* Life består av Lifekonsernet inkl. Lifes medlems- og franchisebutikker ** Lifekonsernet eier og driver 184 egeneide butikker  *** Gjennomsnittlig antall ansatte (FTE)