Les mer

Hjelp med…

Det er deilig å få hjelp til å ha kontroll på livet. Med den smarteste teknologien får du full kontroll over alt fra puls, søvn og menssyklus – samt hjelp til å redusere stress og uro. Her er de smarteste digitale hjelperne for å ha oversikt og helsen din og ha det best mulig.


… menssyklus!

Min menstruasjon/Period tracker – app som gir deg full kontroll på menssyklus, fertilitet og eggløsning, utflod og sexliv, men også antall skritt, kalorier og vanninntak. Ved bruk av et humør- og symptomdiagram kan du bli bedre kjent med deg selv.


… puls OG været!

M6 Activity watch – med denne stilrene og vanntette juvelen får du ikke bare kontroll på antall skritt, puls, kalorier, søvn og distanse, men også været. Du kan i tillegg styre musikk og mobilkamera via klokken, samt koble den mot andre apper.


… velvære!

Being Me – app som veileder deg til bedre vaner, økt velvære og hjelper deg med å trene på aktiv tilstedeværelse. Via dagboken får du oversikt over humør og fremskritt, via ekspertkursene trener du på motivasjon og et sunt mindset. Appen inneholder også verktøy som kan hjelpe deg å nå målene dine, blant annet 100 øvelser i egenkjærlighet, redusert angst og økt fokus.


… søvn!

SleepCycle – app som hjelper deg å holde oversikt over og få maksimalt ut av søvnen. Den innebygde vekkerklokken vekker deg når du er i lett søvnfase, som er det beste tidspunktet å starte dagen på. Appen registrerer også hosting, snakking i søvne og snorking – som du kan bruke som bevis til din snorkende partner! Integrert med Apple Health.


… det meste!

Smartklokke Vil du ha en enkel alt-i-ett direkte på håndleddet, velg en smartklokke! Smartklokker har klassisk design, men tar du på glasset, får du frem en rekke smarte funksjoner som holder oversikt over antall skritt, treningsøkter, puls, søvn, vanninntak, stressnivå og energinivå (kroppsbatteri) – for å nevne noe. Det finnes en rekke smartklokker på markedet, som Garmin Vivomove smartklokker.


… stress!

Mindfullness Appen – Guidede meditasjoner hovedsakelig på engelsk, men også noen på norsk og andre språk. Gir deg tilpassede påminnelser om å være til stede i øyeblikket, og du velger selv lengden på meditasjonene. Gratisversjon samt premiumversjon. I premium logges aktiviteten slik at du har oversikt over hvor mye og hvor lenge du har trent på mindfullness. Tilbyr også en nyttig femdagers innføring i mindfullness for nybegynnere.


Spesialtips!

RunPee forteller deg når du – under et kinobesøk – kan løpe på toalettet uten risiko for å gå glipp av vesentlige deler av historien. Appen forteller deg når i filmen denne perioden er, hvor lenge den varer, og gir deg en diskret heads up om når det er på tide å snike deg ut.