Miljøsmart deo uten aluminiumklorid

Miljøsmart deo uten aluminiumklorid

Wild inneholder ikke aluminiumsklorid, og hemmer dermed ikke svetteproduksjonen, men dreper bakteriene som gjør at man lukter. I tillegg er den drøy i bruk, to strøk på rene armhuler er nok.

Les mer

Alle vet at miljøet blir påvirket av de valgene vi forbrukere tar når vi handler.


Det personlige miljøengasjementet har hatt en markant økning – hele 68 % er opptatt av egen innsats for å verne om miljø og naturressurser. Kvinner er mer engasjert enn menn, men økningen er drevet av både kvinner og menn, alle aldergrupper og alle typer husholdninger.


Kilde: Consumer stories 2018-2020, Opinion.


Mange ønsker å bidra, men samtidig usikker på hva en kan gjøre og om det monner. I tillegg er som kjent vaner vonde å vende, så de enkleste og mest intuitive alternativene har størst sjanse for å bli gjennomført.

wild deo

Som forbruker er det viktig å få presentert løsningene og de må være lett tilgjengelig der vi handler. Det er også essensielt at skal man gjøre et bytte til noe som er mer planetvennlig må produktene levere på funksjon og kvalitet.

En av de kategoriene hvor bruken av plast er høy er på hygieneartikler. I tillegg er det få som kildesorterer på badet.

Wild er her for å endre “bruk & kast” kulturen på hygieneprodukter, og ønsker å gjøre det enkelt å gjøre et bytte til noe som sparer miljøet for unødvendig plast, og kroppen for ingredienser den ikke trenger, uten kompromiss på funksjon. Wild har nemlig 24 timers dokumentert effekt mot vond lukt. Wild inneholder ikke aluminiumsklorid, og hemmer dermed ikke svetteproduksjonen, men dreper bakteriene som gjør at man lukter. I tillegg er den drøy i bruk, to strøk på rene armhuler er nok.

wild deo

Wild kommer i en smart løsning med et refillbart og dermed gjenbrukbart aluminiumhylster som er laget for å vare år etter år. Refillene er laget av bambuscellulose, de kan kastes i papirinnsamlingen. Bambus er et fantastisk materiale som absorberer 35% mer karbon enn trær, produserer 30% mer oksygen enn trær og i tillegg vokser bambus også 30% fortere enn vanlige tresorter. Med andre ord et materiale som gir stor gevinst for miljøet.

Wild ønsker å sikre at deres fotavtrykk skal være minimalt og mener at miljøet ikke skal betale prisen for at vi mennesker skal lukte godt! Derfor er de også karbon negative og fabrikken som produserer Wild refiller er 100% solcelle drevet.

For hver refill man bytter sparer man miljøet for 30g plast, og for hver pakning som kjøpes er man med på å plante et tre. Wild samarbeider med “On a mission” ( ON A MISSION | Reforestation & carbon compensation | Become Climate Positive ) som jobber med å sikre at vi planter trær for å kompensere for det vi forbruker.

Wild naturlige og refillbare deodorant gjør det enkelt å ta et grønt valg i egen husholdning. Ingen kan gjøre alt, men klart alle kan gjøre noe.