#3 2023

Tillat deg selv å stoppe opp, puste og nyte vinterens magi. Kos deg med en kopp te og årets vinterutgave av Live Life. Vi deler de beste tipsene for å få mer energi i julen. 


God lesning! 

Live Life

#2 2023

Sommeren er over og høstens utgave av Live Life er endelig ute. Vi gir deg tipsene til en drømmehøst, enkle og raske oppskrifter med få ingredienser, samt den spennende historien til vegetarentusiast Hanne-Lene Dahlgren.


Fin lesning!


Live Life

#1 2023

Endelig er årets første utgave av Live life ute!⁠ ⁠


Vi tilbyr øvelser for å analysere livshjulet ditt og treningsøvelser du kan gjøre utendørs, helt gratis!⁠ ⁠ I dette nummeret møter du også to sterke kvinner som våget å gå av ekornhjulet og skape drømmelivet!


Fin lesning!

Live life

#4 2022

Endelig er årets siste utgave av Live life ute!⁠ Førjulstiden er fylt av forventning og håp om  fellesskap, men er ofte preget av en lang  rekke må og burde. Samtidig orker vi ofte  mindre når mørket og kulden kommer krypende. 


Eventuelt julgavestress kan vi løse på et  blunk. Vi gir deg 25 julegavetips til dine nære og  kjære. Velkommen til hjemmesiden og butikkene  våre og rust deg for julen!

Fin lesning!

#4 2022

#3 2022

Sommeren er over, og ferien er slutt. Men  høst trenger ikke å være ensbetydende  med høstdepp – i dette nummeret gir vi  deg tips til hvordan du isteden blir full av  HØSTPEPP!


Fin lesning!

#3 2022

#2 2022

Sommertider!

Som vi har ventet og lengtet etter sol, sommer  og ferie! Nå er sommeren endelig her – og  selvsagt byr vi på en stor sommerguide med  alt du trenger å vite om solbeskyttelse, de  smarteste produktene til toalettmappen og hvordan  du holder feriemagen i sjakk.


Fin lesning! 

Magasinet Live Life

#1 2022

Pandemien og det lille, men brutale koronaviruset, preger fremdeles hverdagen. La oss  likevel ta i bruk mulighetene og gjøre det  beste ut av året som ligger foran oss. Gjør  2022 til året da du fokuserer på personlig  bærekraft og egenomsorg. Langsiktig omsorg for egen  mental helse er viktig gjennom hele livet.


Fin lesning!

#1 2022