Miljøsmarte valg til hjemmet

Våre hverdagsfavoritter

Naturlig livsstil handler ikke bare om hva vi spiser eller hvilke hudpleieprodukter vi bruker. En naturlig og miljøsmart livsstil omfatter forbruket vårt generelt. Når du kjøper varer, tenk på at det du kjøper skal være miljøsmart og mer bærekraftig – du skal kunne bruke det igjen og igjen. Det sparer både lommeboka og miljøet! 

Et mer miljøsmart valg til håndvasken! Tirtyl er en "Zero waste" håndsåpe med gjenbrukbar glassflaske og håndsåpeskum i tablettform. Tablettene har 100% komposterbar emballasje. Fyll på med vann hjemme og få herlig håndsåpeskum. Glassflaskene kommer i to ulike farger, så du kan velge den som er perfekt for ditt hjem.

Wild deodoranter - 100% naturlig og refillbar deodorant med gjenbrukbart aluminiumsetui og 100% komposterbar & plastfri refill. Dokumentert 24 timers beskyttelse. Sertifisert VEGANSK og Cruelty free. Inneholder ikke aluminiumklorid. Hva mer kan man ønske seg av en deodorant?

Enkle å ha med seg, kan brukes hundrevis av ganger og er laget i økologisk bomull, som selvfølgelig er 100% biologisk nedbrytbart.

Du vet de tynne, gjennomsiktige plastposene vi putter epler og appelsiner i når vi er i matbutikken? De er fine å ha i den halvtimen det tar å bære shoppingen hjem, men er det ikke litt sprøtt at de er laget i et materiale som i utgangspunktet varer evig? Heldigvis har vi nå funnet disse smarte frukt- og grøntnettene i stedet.

Ingen vet sikkert hvor lang tid det tar for plast å brytes ned i naturen, men forskere anslår mellom 20 og 1000 år. Nå kan du spare både deg selv og naturen for plast ved å pakke maten din i Abeego bbivoksark –praktiske matomslag laget av tynn, økologisk bomull innsatt med bivoks, harpiks og jojobaolje.