Tren bedre med SuperMagnesium

Tren bedre med SuperMagnesium

Trening og mosjon er i skuddet som aldri før.

Les mer

Trening og mosjon er i skuddet som aldri før.


I nabolaget kan du se folk løpe rundt og lete etter poster, mens andre legger i vei på 2-mila eller velger seg topptur en søndag morgen.

I fargesprakende treningstøy legger Ola og Kari i vei langs landeveier, turstier, vaklende over hengebruer og andre utfordringer med svettebånd rundt hode. 

Vannflasken henger i en tøff og nett ryggsekk, men hold an litt – har du husket å ta magnesium?


Omdanner karbohydratene

Det er ikke bare vann og sportsdrikker kroppen trenger under, og etter treningsøkten. Du mister ikke bare væske, men også store mengder av mineralet magnesium som er avgjørende for yteevnen din. Magnesium er også viktig for at kroppen skal greie å produsere og omdanne karbohydrater til energi – så slipper du å ligge forvridd i en haug og skrike fordi storetåen din peker rett opp, eller fotbladet ditt vrir seg ut av stilling etter treningsøkten.


Slike opplevelser kan gjøre øktene til noe negativt, og derfor er det desto mer viktig at du husker din daglige dose med magnesium. En tommelfingerregel er at jo mer du trener og svetter, desto mer magnesium trenger du.


Tar du SuperMagnesium før og etter trening, vil du oppnå en raskere restitusjon og bli mindre støl. Magnesium er involvert i mer enn 300 forskjellige reaksjoner i kroppen, og påvirker idrettsprestasjonene dine direkte.
Ta Magnesium

Supermagnesium gir mer energi til musklene, bedre utholdenhet og reduserer kramper. I tillegg sørger dette tilskuddet for at hjertet pumper godt og effektivt, slik at blodtrykket holdes i sjakk. Magnesium påvirker også væskereguleringen som sørger for å holde kroppen avkjølt.


SuperMagnesium fra SHIFT inneholder naturlige mineraler som gir et svært godt opptak, og en høy biotilgjengelighet i kroppen. Kosttilskuddet kombinerer tre utfyllende magnesiumsforbindelser, og er i tillegg tilsatt vitamin B6 som bidrar til en bedre utnyttelse av magnesium i kroppens celler.


Du som trener bør få i deg cirka 600 mg magnesium fordelt på to doser.


Les mer om SuperMagnesium på Life.no.