Forbedrer mikrosirkulasjonen

Forbedrer mikrosirkulasjonen

Hvitløk er kjent for sine helsefremmende egenskaper, så vel som god smak

Les mer

. I flere tusen år har mennesker brukt hvitløken som medisin, og vi lærer fortsatt mer om den lille, men kraftfulle løken.

Kyolic Aged Garlic Extract(AGE) er et kosttilskudd med dokumentert effekt basert på 60 år med forskning, og 860 publiserte studier og artikler. 
De viser at Kyolic AGE har flere helsegevinster, blant annet er den gunstig for å få redusert høyt blodtrykk og kolesterol uten bivirkninger. Den kan bidra til et bra immunforsvar og at flått blir mindre interessert i både mennesker, hunder og katter.En ny studie utført ved Universitetssykehuset i Lund viser enda flere positive effekter, spesielt for de med diabetes type og hjerte-kar-sykdommer.  Kyolic AGE kan hjelpe med å regulere blodsukkeret, redusere forkalkning i hjertets egne årer og forbedre mikrosirkulasjonen. «Disse funnene kan vise seg å være ekstremt gode nyheter for alle som har diagnosen hjerte- og karsykdommer, spesielt hos personer med diabetes type 2», sier Jay Levy, salgsdirektør for Wakunaga of America og Kyolic AGE. «Kompromittert sårheling er et vanlig problem blant diabetikere. Det at AGE forbedrer mikrosirkulasjonen på sårstedet kan bidra til å forhindre infeksjoner og andre alvorlige komplikasjoner».
Kyolic AGE fremstilles av økologisk hvitløk som kaldlagres på ståltanker i 20 måneder, den lukter ikke og gir heller ingen kroppslukt. Takket være den patenterte lagringsprosessen er Kyolic AGE 20 ganger mer konsentrert enn vanlig hvitløk, og en tablett inneholder aktive stoffer tilsvarende store 3 fedd, men skånsom mot magen.
Kyolic AGE er vegansk, glutenfri og laktosefri.