Hold deg frisk!

Hold deg frisk!

Dette bæret kan halvere sykeforløpet.

Les mer


Høsten og vinteren er tiden for ”dette deser”, vonde halser, host, hark, nys og nedsatt immunforsvar. Virus og bakterier florerer, og det eneste du kan gjøre er å sette opp en så massiv festning rundt som overhode mulig – med antioksidanter.


I folkemedisinen har svarthyllebær i mange hundre år blitt brukt mot forkjølelse, influensa og andre ”groggy”-symptomer som skyldes virus. Bærene er av naturens rikeste kilder til antocyaner, og blant de mest potente antioksidanter.


Sambucol

Virolog Madeleine Mumcouglu begynte for 25 år siden å forske på svarthyllebærenes effekt på immunforsvaret, og etter et par år lykkes hun å isolere et protein i bæret. Dette proteinet har evnen til å binde seg til et virus, og hindrer det i formere seg.Virologen patenterte proteinet, og helsekostproduktet ”Sambucol” ble ”født” i 1992. Før produktet kom på markedet, gjorde Momcouglu en rekke kliniske forsøk og studier – disse viste at over 90 % i gruppen med forkjølede personer følte seg bra i løpet av noen dager når de brukte Sambucol, mens de som fikk placebo (narremedisin) brukte opptil åtte dager på å bli friske.


Sykdommen slipper altså tak mye kjappere, og i gjennomsnitt blir en god, gammeldags forkjølelse eller influensa halvparten så lang og vond. I senere tid er det gjort flere studier på Samcubol, gjengitt i anerkjente tidsskrifter.


For å unngå forkjølelse, eller hva verre er, gjør du klokt i å fylle kroppen med antioksidanter og anticyaner, noe du får hos Life i Sambucol Active Defence-tablettene.