Det nødvendige mineralet

Det nødvendige mineralet

Les om det nødvendige mineralet

Les mer

Diabetes, sykdommer i mage- og tarm eller bruk av vanndrivende medikamenter? Da burde du få i deg ekstra magnesium.


Mineralet er også verdt å prøve om du irriteres av kramper i beina, eller er plaget av migrene. Migrenepasienter har rapportert om hyggelige effekter ved bruk av magnesium.


Mineralet inngår som co-factor i over 300 enzymer som deltar i kroppens energiomsetning, dannelsen av nye proteiner og nukleinsyre-stoffskifte. Ut over dette spiller magnesium en viktig rolle ved overføring av nerveimpulser til muskler og ved hjertets impulsledning. Mineralet er med andre ord nødvendig for at kroppens stoffskifte, for ikke å nevne muskler og hjerte, skal fungere normalt. Magnesium fremmer opptak av andre mineraler, spesielt kalsium til skjelett og tenner, og virker lett avspennende i muskulatur og nervesystem.


Det daglige kostholdet

Magnesium finnes i de fleste matvarer, men spesielt i grønne bladgrønnsaker, nøtter, banan, bønner, linser, kaffe, mørk sjokolade, poteter, kjøtt, skalldyr, meieriprodukter og fullkorn er spesielt rike på mineralet.


Til tross for at det finnes i det daglige kostholdet er veldig mange av oss i underskudd på mineralet. Noen av symptomene for mangel er angst, nervøsitet, søvnløshet, urolighet, overfølsomhet ovenfor kjemikalier, uregelmessige hjerteslag, hjerteproblemer, kramper, hodepine, PMS-problemer, fibrositt og stressrelaterte plager.


Dersom du kjenner deg igjen i de overstående symptomene vil Bio Life Magnesium kunne hjelpe deg et godt stykke på vei.Fakta om Bio Life Magnesium:

-Kombinasjon av magnesiumsitrat og magnesiummalat.


-Mineralene er bundet til sitron- og eplesyre for bedre opptak, selv for de som ikke har så god magesyreproduksjon.


-Mineralene ligger i en base av ekstrakt fra brennesle og havregress, som er kilder til både magnesium og silisium. Bio Life bruker ikke billige fyllemidler i kapslene, men velger alltid noe som kan understøtte virkestoffene.


-Ingen kunstige tilsetningsstoffer.