Smør med Omega-3

Smør med Omega-3

Når leddene først begynner å knirke.

Les merBegynner de store leddene å protestere ved bevegelse? Da er det på høy tid å sjekke oljen. God smøring må til for å hjelpe verkende og stive ledd, og da er ingenting bedre enn Omega-3.


Utviklingen av ømme og stive ledd er mindre alvorlig i befolkninger som får i seg mye Omega-3-fettsyrer, eksempelvis på Grønland og Færøyene der de i generasjoner har fått i seg mye med Omega-3. Selv om leddplager kan være aktive hos pasienter fra disse befolkningsgruppene, utvikler plagene seg sjeldent på en slik måte at leddene mister funksjonen.


Dette indikerer at Omega-3-fettsyrer er god ”smøring” for vonde og stive ledd.


Dette er Omega-3

Viktige fettsyrer som kroppen selv ikke klarer å produsere. Vi må derfor få i oss Omega-3 gjennom kostholdet på samme måte som vi spiser vitamin- og mineralrik kost. Omega-3-fettsyrene finner du blant i annet i fet fisk som laks og ørret, makrell eller sardiner. Dersom du ikke liker fisk, eller ikke spiser det av andre årsaker, burde du sørge for å få i deg ”smøreoljen” på annet vis.


Pikasol har produkter som består av høykonsentrert og ren Omega-3 fra havet, og gir deg et høyt innhold av de essensielle fettyrene EPA og DHA. 


Oljesammensettingen i Pikasol er dokumentert å ha mange positive helseeffekter av Omega-3.Pikasol Høykonsentrert

Dersom du ikke spiser fet fisk 2-3 ganger i uken, så trenger du tilskudd av Omega-3. Ditt daglige behov dekkes av kun én kapsel med Pikasol Høykonsentrert.


For mer informasjon om Pikasol kan du besøke Life.no.