Sauna test uke 4

Sauna test uke 4

4 uker har gått siden jeg for første gang prøvde infrarød sauna fra Radiant Health. Hvem hadde trodd at jeg skulle oppleve så store forandringer på kort tid?

Les mer

Det er nesten sånn at jeg ikke tror det selv!


Jeg har brukt utallige timer på research for å finne den beste avgiftningsmetoden og proppet i meg ulike remedier for å detoxe kroppen, men effekten jeg har opplevd med infrarød sauna er virkelig helt unik!


Huden er silkemyk med glød

En av de virkelige store endringene har vært hudkvaliteten min. Flere har kommentert hvor fin huden min har blitt. ”Har du vært i solen – Du har så frisk glød!” eller ”Har du på deg foundation?”. Jeg har verken brukt sminke eller vært i solen. Det eneste jeg har gjort annerledes er å ta infrarød sauna. Selv om jeg har hodet utenfor har også ansiktshuden fått bedre elastisitet og virker renere. Sirkulasjonen stopper jo ikke ved halsen, men stiger i hele kroppen. Huden på resten av kroppen føles silkemyk og ren.


Jeg sover som en stein

Før har jeg til tider slitt med søvnen. Enten så har jeg ikke sovnet, eller så har jeg våknet opp i løpet av natten. Allerede den første uken med sauna, begynte jeg å sove bedre. Hele kroppen har fått en slags ubeskrivelig ro. Før var jeg følsom for lyder, nå enser jeg ingenting ved innsovning. Jeg legger hodet på puten og sovner nesten før jeg har lukket øynene. Neste morgen våkner jeg helt uthvilt og med mer energi enn jeg pleier.


Fra potetsekk til energibombe

Jeg ville løyet om jeg ikke skulle sagt at det til tider har vært tøft i avgiftningsprosessen. Det har virkelig vært en berg- og dalbane, med både dårlige og gode dager. Det interessante er at jeg nå kan jeg plutselig ha dager med masse energi, altså større kontraster enn tidligere. En dårlig dag, der kroppen føles som en tung potetsekk med kvalme og nedstemthet, avløses av en god dag med masse sprudlende energi, styrke og glede. Det føles som å skrelle en løk. Nye (eller gamle) symptomer dukker opp, men etterpå, når alt er renset, føler meg så mye bedre. På disse dagene blomstrer jeg og andre rundt meg kan tydelig merke at jeg har det mye bedre.


Super treningseffekt

Som personlig trener er jeg opptatt av regelmessig trening. Etter at jeg begynte med saunaen har all trening gått mye lettere. Jeg restituerer raskere og får ikke melkesyre lenger. Musklene og leddene får også god oppvarming hvis jeg bruker badstuen før eller etter trening. Jeg svetter også mye lettere enn før, også de dagene jeg ikke tar badstuen. Jeg kjente ikke til infrarød sauna før jeg ble trukket ut til å prøve den, men nå vil jeg virkelig anbefale den til andre som ønsker å komme i form.


Smertelindring

Generelt har jeg ikke vært plaget med mye smerter i muskler og ledd foruten treningsverk, men da har badstuen fungert ypperlig. Det som jeg spesielt har merket er smertelindringen i åreknuten på leggen min. Den er ikke så øm lenger og stikker mindre etter at jeg har begynt med infrarød sauna.


Detox-maskin

Jeg kaller den min lille detox-maskin, fordi sånn som jeg svetter i den, er nesten uten sidestykke. Jeg husker at jeg den første uken svettet veldig lite, men etter hvert tok det bare mer og mer av. Nå begynner det som regel å renne av meg etter 10-15 minutter. Det hadde vært interessant å måle innholdet i svetten og hva som kommer ut, men ren er den hvert fall ikke. Både lukt og konsistens føles annerledes. Det virker som hele systemet kick-startes og setter i gang en utrenskning, for også urinen lukter annerledes og stramt. Da jeg en dag nesten tisset turkist, fikk jeg helt hakeslepp! Huden har hatt noen kviseutbrudd underveis, men det er helt normalt, når så mye skal ut. Om en stund skal jeg tilbake til legen. Da vil det bli interessant å se om kvikksølvnivåene i kroppen har sunket. Halveringstiden på kvikksølv i blod tar gjerne måneder, og i organer og fettvev ofte år, men jeg er sikker på at med min infrarøde sauna vil jeg få nivåene mye raskere ned. Det blir spennende å se de neste månedene hvordan det går.


Anbefales til alle

Jeg hadde knapt hørt om infrarød sauna første gang jeg prøvde, men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg anbefaler den til absolutt alle uansett om man har helseproblemer, eller bare ønsker en treningseffekt eller bedre hud. Jeg merker at jeg blir entusiastisk når jeg snakker om den til andre og jeg håper at det smitter av. Det å teste infrarød sauna har vært en av de beste gavene jeg kunne fått. Jeg gleder meg til å bruke den utover sommeren og høsten. Min sommer vil hvert fall bli god og varm.


Herlig sommer ønskes dere alle!

Oppsummering:

  • Fantastisk detox
  • Penere hud
  • Bedre søvn
  • Smertelindring
  • Økt treningseffekt
  • Mer energi

Eva