Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering

Julerent med eteriske oljer

Har du lyst til å ta julevasken med eteriske oljer? Her får du mange tips til rengjøringsmidler du enkelt kan lage selv med eteriske oljer, for et rent og velduftende julehjem.

Har du lyst til å ta julevasken med eteriske oljer? Her får du mange tips til rengjøringsmidler du enkelt kan lage selv med eteriske oljer, for et rent og velduftende julehjem.

Gulvvask


- 3 dl kjemikaliefri såpe uten parfyme (Eller en sprayflaske med vann og
3 -4 ss eddik 7 %
- 10 dråper Aqua Oleum Lavendel
- 10 dråper Aqua Oleum Bergamot


Vinduer


- En sprayflaske med vann (Tilsett eventuelt litt 7 % eddik)
- 10-15 dråper Aqua Oleum Sitronolje

Klesvask


- Drypp noen dråper med Aqua Oleum eterisk olje etter ønske om hvilken lukt du foretrekker, i skuffen for skyllemiddel.  Lavendelduft og Ylang Ylang er spesielt godt i
sengetøy og håndklær.


Støvsuger


Har du opplevd vond lukt fra støvsugeren?
- Drypp noen dråper Aqua Oleum eterisk olje, eksempelvis Lavendel, Bergamot, Sitron, Appelsin eller en annen lukt du liker, i/på støvsugerposen.
Du får en frisk og ren lukt når du støvsuger.

Toalettet


Hva er vel kjedeligere enn å vaske toalettet? Du kan superenkelt lage dine egne vasketabletter for å fjerne kalk og skitt fra toalettet. Bruk gjerne en tom hylse (toalettrenser).

Du trenger kun tre ingredienser:
- 2,5 dl natron
- 2,5 dl sitronsyre
- 30 dråper eterisk olje, eksempelvis Aqua Oleum Sitron.

Slik gjør du: Start med å blande natron og sitronsyre i en bolle. Deretter tilsetter du en teskje vann og 30 dråper olje. Legg litt av blandingen i hånden og kna sammen.

Hvis den ikke blir til en deig, må du tilsette litt mer vann og olje. Finn fram en isbitform og trykk blandingen ned i formen. La tablettene stå i formen noen timer for å tørke, før du samler dem i en boks.