Vinn over vinteren

Rekk opp en rød og sprukken hånd hvis du begynner å få nok av vinteren nå. Vi føler med deg. Men hold uuuut! Om bare noen uker er våren her. Tro det eller ei. Inntil da må du sørge for å ta ekstra vare på deg selv. Kanskje skjemme bort både kropp og sjel? Vi har alt du trenger – fra luksuriøse spaprodukter til vitaminer og kosttilskudd. Så hold ut! Velkommen og lev ditt beste!

7 tips for en herlig vinter

1. Ta vare på huden. Tørr luft og kaldere vær gjør at huden raskere blir dehydrert og tørr – da øker behovet for fuktighet og pleie. Rens ansiktet morgen og kveld med en rens som tilfører fuktighet for å fjerne rester av krem, sminke, støv og forurensning. En peeling eller skrubb et par ganger i uken fjerner døde hudceller og gir huden fornyet friskhet og glød. 


2. Tren deg pigg. Kun 30 minutter med mosjon og bevegelse hver dag kommer til å gi deg mer energi. Når du beveger deg, frigjøres dopamin, serotonin og endorfiner, hormoner som gjør deg gladere og mer opplagt.


3. Bruk dagen – utendørs. Det er viktig å få dagslys og sollys så ofte som mulig. Ta en spasertur i lunsjen – selv et kvarter gjør forskjell for energinivået. Du får både bevegelse og mosjon, men også avveksling og nye inntrykk, som er bra for hjernens restitusjon.


4. Sov bedre. Mange sliter med søvn i perioder, noe som på mange måter påvirker livet, ikke minst energinivået påfølgende dag. Heldigvis finnes det gode råd for deg som vil sove bedre: Sov i et mørkt rom, unngå skjerm noen timer før du skal sove og innfør et kveldsrituale med avslapning og nedstressing.


5. Test et tilskudd eller en kvelds-te. Det finnes mange gode tilskudd som kan hjelpe kroppen til å slappe av når det er leggetid, blant annet urter som kan bidra til å balansere kroppen ved stress. Sjekk ut vår populære god natt kakao.


6. På tide med D-vitamin – Under mørketiden og når sola forsvinner mer og mer, forsvinner også vår største kilde til vitaminet. Da kan det være på tide med påfyll av D-vitamin.


7. Spis og drikk regelmessig- Å spise tilstrekkelig og regelmessig er en nøkkel til gode matvaner. Sørg for at måltidene er jevnt fordelt utover dagen, slik at du holder både appetitten og blodsukkeret på et jevnt nivå. Sørg også for å få i deg mye vann i løpet av dagen.


Hos oss finner du alt du trenger for å ta vare på deg selv i form av inspirasjon, råd og tips og mange flotte produkter. Velkommen!

Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Det er viktig med et balansert kosthold og en sunn livsstil