Tykkere og sterkere hår med mer volum

Tykkere og sterkere hår med mer volum

Teri Hatcher avslører hvorfor hun er global ambassadør for New Nordic HAIR VOLUME

Les mer

For den anerkjente Hollywood-skuespillerinnen og internasjonale livsstils ikonet Teri Hatcher er naturlige og positive løsninger for helseog velvære to viktige ingredienser for å oppnå det beste i livet, både nåog senere. YouTube-kanalen hennes «Hatching Change» ble inspirert av hennes personlige søken etter hva det vil si å «leve sunt». Hun sier: «Når du er over 50 er det på tide å VELGE hva du vil ha ut av livet, og så få det til å skje. Jeg kommer alltid tilbake til ønsket om å være i stand til å GJØRE ting. Jeg ønsker å være både fysisk og mentalt sterk samt være motivert til å ta gode ernæringsmessige valg. Jeg mediterer, og jeg trener. Jeg prøver å gjøre alt dette jevnlig, slik at kroppen min kan gjøre disse tingene i lang tid fremover. Hele kroppen min må være sunn, inkludert håret mitt.»
Teri innrømmer at håret hennes har gjennomgått mye i løpet av årene. Hun forklarer: «Sannheten er at jeg ikke var velsignet med fantastisk hår. Da jeg var ung var det krusete med merkelige hårvirvler jeg ikke visste hvordan jeg skulle håndtere. Da jeg var gravid ble det plutselig tykt og fabelaktig, og etter at datteren min ble født begynte det å bli tynt igjen. Så startet den berg- og dalbanen overgangsalderen er. Det har nå gått seg mer til, og jeg føler jeg er den perfekte kandidaten til å støtte meg på et vitamintilskudd som gir støtte til håret, som jeg vil verdsette og hvor jeg kan føle forskjellen. Det er derfor jeg ble så glad da jeg ble spurt om jeg ville være ambassadør for New Nordics Hair Volume™.»
SER EN FORSKJELL MED NEW NORDIC HAIR VOLUME™
Teri fortsetter: Jeg har kun tatt produktet daglig i 6 uker, og selv om det kan virke tidlig å se forskjell allerede nå, så synes jeg at jeg gjør det. Det føles sterkere. Jeg tror også at det å være bevisst på å ta tabletten en gang per dag kan smitte over på hvordan jeg ellers tar vare på meg selv. Å ta New Nordics Hair Volume™-kosttilskudd jevnlig er som et signal som forteller meg at jeg skal spise sunt, sove og trene. Den blir som en katalysator for sunn adferd, og er på mer enn én måte et flott tilskudd til min daglige rutine.»
Å HOLDE DET NATURLIG
Teri legger til: “Jeg er selvfølgelig ingen lege eller hårekspert, men jeg tror alle burde sørge for å få de beste næringsstoffene til deres personlige behov. Det er virkelig viktig for meg at New Nordics Hair Volume™ inneholder naturlige ingredienser. Jeg bruker også gode produkter når det kommer til sjampo og balsam, og til og med hårbørstene jeg bruker er forsiktige mot håret mitt. Jeg prøver å la det være naturlig når jeg kan, og bruker varmebeskyttende sprayer når jeg styler det. Når du er over 50 år burde du snakke med legen din og sjekke hormonbalansen samt sikre at du får i deg de alle de riktige næringsstoffene. Det er derfor New Nordics Hair Volume™ kan være et flott tillegg til rutinen din.»
STILEN FOR DEN RØDE LØPEREN
Teris berømmelse betyr at hun ofte må vise seg frem, og derfor er det viktig at håret hennes ser flott ut: «Når jeg skal på den røde løperen leier jeg alltid en dyktig hårstylist! Det er morsomt å jobbe sammen med dem, og selv om jeg vanligvis går for mye krøller og en sexy, naturlig
stil er det også morsomt å sette det opp. Å holde håret sunt hele tiden er en annen sak. Frem til nå har jeg følt at hver dag kan være en dårlig
hårdag! Jeg tror imidlertid at vakkert hår kommer fra innsiden, og derfor anbefaler jeg Hair Volume™ fra New Nordic.»

jeg ble så glad da jeg ble spurt om jeg ville være ambassadør for New Nordics Hair Volume™