Magisk hjemmespa

Magisk hjemmespa

Les om hvordan man kan ha et magisk hjemmespa

Les mer

Slik lager du ditt eget lille paradis.

Etter mange, lange måneder med kulde som tørker ut huden og gjør at den ser gusten og klein ut, er det på høy tid med en egeninnsats for å få gløden tilbake. Det skal ikke så mye til for gjøre deg klar for sommeren – sett av et par kvelder i uken og lag ditt eget hjemmespa.

En ny utgave av deg selv

En omgang med saltskrubb er det som virkelig får deg til å føle deg ny og fresh. Gamle og skitne hudceller forsvinner ned i sluket, og du sitter igjen med en silkemyk kropp som ikke bare føles ren, men også er det.

En nyskrubbet kropp er også et must før du skal ut i solen. Brunfargen forsvinner raskere om du ikke skrubber deg før solingen, fordi fargen setter seg i de ytterste, døde hudcellene, og ikke i de friske.

Salt Brushing fra DSM er faktisk en komplett spabehandling som gir deg en deilig og myk følelse til hele kroppen. Gni skrubben på tørr kropp før du går i dusjen, og du vil kjenne at huden blir glattere og lukter bedre. Dette skyldes kokosoljen og E-vitaminet som er tilsatt i skrubben for å stimulere blodsirkulasjonen i huden, samtidig som det gir masse fuktighet. I samme serie finnes også en dusjgel og en bodylotion, og alle produktene i DSM-serien egner seg for sensitiv hud.

Rene produkter

Det er ikke bare god stemning som treng til et hjemmespa, like viktig er de rene produktene. Det finner ingen hemmelige ingredienser i produktene fra DSM, men den velgjørende effekten av mineraler og salter fra Dødehavet har vær kjent, og blitt brukt i terapeutiske, helsebringende formål i årtusener. Det er blant annet 12 mineraler i Dødehavet som kun finnes der, og ingen andre steder på jorden.

Produsenten av Dead Sea Spa Magic-serien (DSM) var blant de første som utnyttet de helsebringende saltene og mineralene til en egen produktserie for ansikt, kropp og hår da den ble lansert i 1981. Da DSM-serien fikk prisen ”Best New Non-Food Product” under messen ”Natural & Organic Products Europe” i London, 2008, befestet produktene seg i store deler av Europa som bestselgere.

Samtlige produkter i DSM-serien er helt fri for parabener, i tillegg til at de stort sett bare benyttes i allergenfrie dufter. De organiske ingrediensene er alle sertifisert i henhold til EUs strenge regelverk.