Sauna test uke 2

Sauna test uke 2

Jeg skulle startet mye tidligere med infrarød sauna!

Les mer


Jeg har akkurat kommet meg gjennom uke nummer 2 med testing av infrarød sauna fra Radiant Health. Til sammen har jeg tatt badstuen 3 ganger den siste uken, og jeg må si at jeg gleder meg hver gang. Jeg kommer ikke over hvor praktisk den er. Den veier nesten ingenting og tar knapt plass på soverommet mitt. 


Jeg har valgt å la den stå fremme hele tiden, men hvis jeg vil slå den sammen går det veldig raskt og jeg kan legge den under sengen.WOW – er det slik en god dag føles ut?
Denne uken har jeg virkelig fått føle på hvordan det er å rense kroppen fra innsiden. Det har faktisk vært en berg- og dalbane. Den ene dagen har jeg vært støl og øm i alle muskler og ledd, og en snikende nedstemthet. Den neste dagen, sprekkfull av energi og glede. Det er disse øyeblikkene jeg lever for. Når jeg virkelig kan føle at kroppen begynner å fungere igjen. Det er lenge siden jeg har hatt slike dager og det er virkelig en velsignelse.  Jeg vet at min situasjon er litt mer ekstrem enn andres ettersom jeg har såpass mange giftstoffer i meg, så at dagene varierer, har jeg innstilt meg på.Jeg svetter av en annen verden
Det jeg har merket spesielt denne andre uken er at jeg svetter vanvittig mye. Det renner fra hele kroppen, men spesielt har jeg merket at jeg svetter mye fra leggene. 

Jeg har hatt flere avgiftningsreaksjoner. Blant annet kommer det mye ut i mageregionen. Toksiner, spesielt tungmetaller akkumuleres i fettceller,  og mange av disse sitter rundt magen.  Pga. utrenskningen har det kommet et slags utslett på magen, en hudreaksjon på alt som skilles ut. Kjempe bra, tenker jeg! All dritten må ut. Noe dager senere var utslettet nesten gått bort. Urinen min har til tider vært svært illeluktende og grågul, men enda et tegn på at kroppen jobber for å rense ut. Som hobby, har jeg jobbet mye med sveising av metaller, og lukten minner faktisk om dette. Det er nesten skremmende å tenke på alt som kommer ut.Åreknutene føles mindre ømme
Jeg har spesielt én åreknute som plager meg på leggen som ofte er øm og stikker mye. Nå etter 2 uker med sauna er det en merkbar bedring i leggen. 


Sirkulasjonen stiger veldig under en økt, så smertene har avtatt ganske dramatisk. Det er jo fantastisk om saunaen også kan hjelpe meg med dette. Det var ingen ting jeg hadde tenkt over på forhånd, men noe som jeg har registrert underveis.Huden stråler og jeg har mer overskudd
En av de aller første tingene jeg merket etter uke 1, var endringen i hudstrukturen. Etter 2 uker har huden bare blitt bedre og bedre. Jeg har fått babymyk hud og den føles helt fantastisk. Jeg har hatt noen dager med litt uren hud, blant annet i ansiktet, men det har vært forbigående og tydelig tegn på utrensning. Det viser at utrenskningen skjer i hele kroppen, selv om jeg har hodet utenfor saunaen. Ganske genialt.Jeg sover dypere og våkner mer uthvilt
Det siste året har søvnen min vært ganske variabel. Jeg har både hatt problemer med å sovne, men også hyppige oppvåkninger. Allerede etter den første uken hadde søvnen blitt bedre, men nå etter uke 2 har den virkelig blitt merkbart bedre. Jeg sovner raskere, og jeg sover mye dypere. Når jeg våkner om morgenen, føler jeg mer energi og overskudd, og det er lettere å stå opp. Det siste året har jeg stort sett måttet dra meg selv ut av sengen, selv om jeg er et A-menneske. 


Nå, derimot, har jeg gledet meg til å stå opp.Alle bør avgifte
Jeg hadde vel aldri trodd at jeg skulle havne i en slik helsesituasjon og noen ganger føles det trist og litt urettferdig, Jeg velger likevel å fokusere på alt det positive denne reisen gir meg av kunnskap og det å bli kjent med seg selv på en annen måte. Jeg tenker at absolutt ALLE bør gjøre en eller annen form for detox regelmessig for å unngå å havne i en slik situasjon som meg. Jeg skulle ønsket jeg hadde startet med avgiftning tidligere, men er så glad for at jeg har fått drahjelp med saunaen nå. Alle fokuserer på trening, mat etc, som selvfølgelig er utrolig viktig, men med alle de miljøgiftene vi hele tiden får i oss, bør detox være del av enhvers helseregime.


Jeg kaster meg ut i uke 3 med enda mer motivasjon enn forrige uke.Fordeler:
Sterk avgiftning
Dyp søvn
Mer uthvilt
Mer energi
Mindre smertefulle åreknuter
Strålende hud


-Eva