Lag din egen ansiktsmaske!

Ansiktsmaske

Lag din egen ansiktsmaske!

Les mer

Lag din egen ansiktsmaske!

Så enkelt kan du lage din egen ansiktsmaske med naturlige ingredienser for en glødende sunn hud. Vi gir deg oppskriften på ansiktsmasken som pleier og roer ned huden din.Ansiktsmaske av Manuka-honning og gurkemeie!

En måte å inkludere Manuka-honning i hudpleierutinene, er å lage en ansiktsmaske. Honningen fra New Zealand er kjent for årenseog beroligehuden, samt virkefuktighetsgivende. I tillegg vil enzymene i honning gi en mild peeling, slik at hudenblir etterlatt myk og glødende. Det beste av alt er at den er 100% naturlig. Gurkemeie er kjent for sin gode virkning–som gjør den populær og inkludere i smoothies, latte og ansiktsmasker. Det sies at den aktive ingrediensen i gurkemeie, curcumin, harantiinflammatoriske- og antibiotiske egenskaper. Denne masken vil pleie og roe ned, samtidig som den vil bidra til balanse i huden

INGREDIENSER:

1 ss Manuka-honning

½ ts gurkemeie i pulverform

1 ts ferskpresset sitronBland sammen i en skål og påfør et generøst lag på problemområdene. Massér gjerne inn i huden og la sitte på i minst 5 minutter, før den renses av.