Nick's

Livet bør være søtt og fylt med glede. Derfor lager vi sunnere sjokoladebarer som er bedre for deg, uten å gå på kompromiss med smak. Nick’s produkter er uten tilsatt sukker, gluten og palmeolje.

Merkevaren Nick's ble grunnlagt av svensken Niclas Luthman i 2013, som hadde en visjon som å endre måten vi tenker på og konsumerer sjokolader og søtsaker på.

Målet var å lage en snacks som smakte bedre eller like godt som sukker-og karbohydratholdig snacks som man finner i butikken. Niclas hadde selv store helseutfordringer på grunn av sine dårlige spisevaner, noe som resulterte i at han fikk diabetes. Dette medførte at han endret sitt kosthold, og kuttet ut alt av sukker og raske karbohydrater. Som en konsekvens av dette fikk han kontroll på blodsukkeret og opplevde økt livskvalitet og velvære. Dette inspirerte han til på starte et eget sitt eget selskap, som resulterte i Nick’s slik vi kjenner det idag.

Nick’s sine sjokolader, barer og søtningsmidler har ikke tilsatt sukker eller palmolje og er i tillegg glutenfrie. Produktene er egnet for lavkarbokosthold, keto, diabetes, glutenintoleranse, men hovedsakelig for alle som ønsker å nyte og ha det bra på samme tid.