Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering

Melatonin

Melatonin er også kalt kroppens søvnhormon som kroppen trenger for å regulere døgnrytmen og hjelper oss å bli trøtt om kvelden.

Melatonin er et kosttilskudd som kan bidra til å lette innsovning eller for å redusere plager ved jetlag, eller ved skiftarbeid. Melatonin er tilgjenglig som dråper (flytende) og tabletter. Melatonin er et hormon som kroppen trenger for å regulere døgnrytmen og søvn. Også ofte kalt døgnrytmehormonet, eller mørkets hormon, det produseres i kroppen og skilles ut i økende mengder etter hvert som det blir mørkt og kvelden nærmer seg. Har du utfordringer med søvn har vi samlet våre beste søvntips her


Kroppens egenproduksjon av melatonin synker etter hvert som man blir eldre, og denne prosessen starter allerede i puberteten. Man har tenkt at mindre melatoninproduksjon i kroppen ved alderen delvis kan forklare hvorfor mange eldre ofte har problemer med søvn, men dette er ennå ikke fullstendig bevist.


Spørsmål og svar

Melatonin

Lurer du på hva melatonin er? Hvor mye melatonin du skal ta? Hvordan du bruker melatonin? Les våre spørsmål og svar om melatonin.

les mer her
Melatonin

Mer om søvn

Våre 9 beste søvntips

Du er ikke alene om å slite med søvnen. Her er våre 9 beste tips for bedre søvn og god søvnkvalitet.

les våre tips
Søvn og søvntips