Jabushe collagen

Jabushe collagen

Les om Jabushe collagen

Les mer

Det er to årsaker til aldring av huden. Den ene er ytre påvirkning som eksempelvis for mye sol, forurensning, røyking med mer. Den andre årsaken er den biologiske.

Når vi blir eldre mister huden sin naturlige evne til å produsere nok kollagen og elastin, som holder huden vår stram og elastisk. Parallelt øker nedbrytningen av bindevev i huden. Resultatet av det er at huden blir tynnere, tørrere, slappere, blassere og ikke minst rynkete.

Fram til 25 årsalderen inneholder huden din 75% kollagen, men så begynner nedbrytingen med 1 – 1,5% hvert år.  Når du har fylt 60 år, har du mistet 35% av kollagenet i huden din.

Huden er med sine to kvadrat det største organet vårt og utgjør om lag 1/6 av den samlede kroppsvekt. Vi gjør alt for å beskytte huden utenfra, men ofte glemmer vi at det vi gjør fra innsiden har minst like stor betydning. Jabushe Collacens spesialkomponerte sammensetning av marint kollagen, vitaminer og mineraler gjør den til et komplett tilskudd for hud, hår og negler – og et utmerket tilskudd til din daglige hudrutine.

Drikk deg til vakker hud!

Healthy inside – beautiful outside.

Jabushe Collacen er et kosttilskudd for en vakker hud med innhold av c-vitamin som bidrar til normal kollagendannelse, hvilket har betydning for hudens normale funksjon. Jabushe Collacen inneholder også vitaminer og mineraler for normal hud (Vitamin-A, biotin, sink), normalt hår (Vitamin- A, biotin, sink) og normale negler (sink).

Kollagen – Hudens beste venn

Kollagen er det proteinet som det finnes mest av i menneskekroppen. Det utgjør over 30% av kroppens proteinsammensetning og om lag 75% av hudens grunnstruktur. Kollagenprotein er bygd opp av aminosyrer, og inneholder store mengder av aminosyrene glycin, prolin og hydroxyprolin. Disse aminosyrene er essensielle for kollagenets egenskaper til å opprettholde spenst og glød i huden. Kollagen er den viktigste bestanddelen i hud, hår, negler, brusk, leddbånd, sener, ben, tannben (dentin),  i blodkar, i hornhinnen og linsen i øyet.  Kollagen danner sterkt nettverk i bindevevet og fungerer som både byggemateriale og et slags lim.

Peptan, det marine kollagenet i Jabushe Collacen tas utelukkende fra godkjent fisk som er ASC sertifisert. ASC (Aquaculture Stewardship Concil) er en internasjonal organisasjon som arbeider for å minimere miljøpåvirkning, styrke sosiale forhold og begrense bruk av kjemikalier og antibiotika.

Jabushe Collacen anbefales ikke til de som er allergiske for fisk.

*JABUSHE COLLACEN inneholder lavmolekylært kollagen  ( 2000-5000 Dalton) som gjør det mulig for kroppen å ta opp 95 prosent i løpet av 12 timer.  Dette er revolusjonerende i forhold til kollagen som ikke er blitt behandlet.   
*JABUSHE COLLACEN virker direkte i lærhuden, det dypeste hudlaget der hvor kollagen naturlig finnes og hvor hudens fasthet og elastisitet bygges opp. 
*JABUSHE COLLACEN gir effekt innen 4 – 6 uker over hele kroppen der kollagen trengs for å danne elastiske fibre.

Jabushe Collacen kommer i hendige sacheer (porsjonsposer) av 5 gram, som er anbefalt døgndose. Pulveret kan blandes i ønsket væske. Ved behov kan man ta dobbelt dosering de første 12 ukene for en ekstra boost.