Atsjo- og prosit-sesongen er her

Les mer

Men du kan komme snufsingen i forkjøpet ved å hjelpe immunsystemet til å fungere normalt. Når vi forbereder kroppen på livets opp- og nedturer, går det som oftest litt bedre. 

Vitamin C, Vitamin D, zink og selen bidrar til immunsystemets normale funksjon.


Utvalgte Life favoritter:

Life Immune Support inneholder Vitamin C, sink og selen som bidrar til immunsystemets normale funksjon. 

Life Immune Support inneholder fire aktive emner i form av vitamin C, sink, selen og det klinisk dokumenterte hyllebærekstraktet ElderCraft®. ElderCraft® hyllebærekstrakt produseres i Italia av hyllebær som har Østerrike som opphavsland. Sluttproduktet er produsert i Sverige i samsvar med GMP.

D-vitamin kalles også for solskinnsvitamin fordi kroppen selv kan produsere vitaminet når huden utsettes for sollys. I løpet av høst- og vintermånedene når solen glimrer med sitt fravær og de få solstrålene som titter frem er veldig svake, må vi få dekket vårt behov av D-vitamin via kosten. 


Life D-vitamin 80 µg D-vitamin inneholder hele 80 µg D-vitamin per kapsel og er lett å svelge.

D-vitamin er ett fettløselig vitamin som betyr at du må spise mat som inneholder fett i forbindelse med inntak av vitaminet for at det skal tas opp av kroppen. Life D-vitamin inneholder vitamin D3 som er oppløst i jomfru olivenolje for å sikre best mulig opptak.

Lifebiotic inneholder 5 milliarder levende melkesyrebakterier basert på 7 ulike stammer. Måten vi spiser på i dag er svært forskjellig fra våre forfedre. I dag spiser vi mye hurtigmat og ultra prossesert mat, vi stresser og derfor er det ikke så rart at mange av oss opplever magetrøbbel som ofte skyldes ubalanse i vår egen bakterieflora. Melkesyrebakterier kan gjenopprette kroppens naturlige balanse og gi økt velvære. 


I tykktarmen hos friske mennesker finnes mer enn 1 kg tarmvennlige bakterier. Hovedoppgaven til disse bakteriene er å hjelpe til med å spalte maten, danne vitaminer og forhindre at andre bakterier får etablert seg. De gode bakteriene fester seg til tarmens slimhinner og spiser næring som ellers ville blitt mat til de ”slemme” bakteriene. De gode bakteriene trenger denne næringen for å motvirke at andre bakterier dannes.

Life Vitamin C + Berries.

- Beriket med naturlig C-vitamin fra superbær!

- Beskytter kroppens celler

- Bidrar til et normalt immunsystem


Vitamin C eller askorbinsyre som det kalles når det syntetiseres av planter, er et vannløselig vitamin som menneskene selv ikke kan produsere. Det må derfor tilføres daglig via kosten eller ved hjelp av kosttilskudd. Siden askorbinsyre i så store doser som 1000mg kan påvirke sensitive mager, brukes det en annen form av C-vitamin i Life vitamin C + berries som kalles kalsiumaskorbat. En av fordelene med kalsiumaskorbat framfor askorbinsyre er at kalsiumaskorbat er syrenøytral og tolereres ofte bedre av sensitive mager. Produktet inneholder også ekstrakter fra superbærene acerola, gojibær, blåbær og acai.