Sauna test uke 0

Sauna test uke 0

Les mer om sauna

Les mer

Jeg heter Eva, er 28 år og har vært så heldig å bli plukket ut av LIFE for å teste infrarød sauna fra Radiant Health!

Jeg kunne nesten ikke tro det da jeg ble kontaktet. Det var som å bli bønnhørt. Jeg er utdannet maskiningeniør og personlig trener og har alltid vært opptatt av trening og helse. Da jeg ble syk for litt mer enn et år siden, fikk jeg selv føle på hvordan det er å gå fra en supertrent, frisk og glad jente til en person som hadde problemer med å komme seg ut av sengen.


Plutselig falt alt sammen

Jeg hadde akkurat tatt siste eksamen for å bli personlig trener i juni 2016, da jeg for alvor merket at noe ikke stemte med kroppen min. Allerede et par måneder tidligere hadde jeg merket at energinivået hadde begynt å falle, jeg fikk mer og mer smerter i leddene mine og søvnen ble dårligere. I dagene etter eksamen var det akkurat som om alle symptomene ble kastet over meg. Kvalme, hodepine, problemer med synet og konsentrasjonen, nevrologiske syntomer, leddsmerter, unormal hjerterytme, dårlig hud og vann i kroppen. Det var skremmende å se meg selv bli redusert til en skygge av det jeg var tidligere.


Vendepunktet

Å komme til bunns i hvorfor jeg hadde blitt så dårlig skulle vise seg vanskeligere enn det jeg hadde trodd. Jeg leste meg opp på det jeg fant av artikler og tidsskrifter på nettet, og flere ting ledet meg i retning av tungmetallforgiftning. Jeg prøvde å diskutere dette med fastlegen min flere ganger, men til ingen nytte. Han fnøs av meg og sa at jeg burde stresse mindre og ikke lese meg syk på internettet. Det skulle ta én tur i ambulanse og fire besøk hos fastlegen, før jeg endelig fikk tvunget legen til å teste for kvikksølv i blod og urin. Det viste seg å være skyhøyt. Det samme var leververdiene mine. Samme dag skiftet jeg fastlege.


Veien tilbake

Nå ett år etter er jeg takknemlig for at jeg fulgte min egen intuisjon, og har gjort det jeg kan for å avgifte fra miljøgifter. Jeg valgte fra et tidlig tidspunkt å fokusere på naturlige remedier istedenfor medisiner og har hatt stor hjelp av kosttilskudd som Chlorella, samt ulike vitaminer og mineraler. Jeg spør meg fortsatt hvorfor jeg har blitt så veldig forgiftet av kvikksølv. Det er nok flere årsaker, men at miljøet vi omgir oss med er en medvirkende årsak er jeg ikke i tvil om. Det skal sies at jeg elsker fisk, og spesielt sushi, så framover må nok det modereres.


Nå starter detoxen for alvor

Tenk at jeg skulle være så heldig å bli valgt ut som testperson for den portable infrarøde saunaen. Jeg har akkurat mottatt den i posten, og kan nesten ikke vente med å teste den. Jeg håper så inderlig at den vil lindre en del av smertene jeg sliter med, rense ut giftstoffene som har hopet seg opp i kroppen min, gi meg penere hud og bedre søvn. Selv om vekten oppi alt dette ikke er det viktigste, ville jeg bli veldig glad hvis noen av kiloene, som har krøpet på det siste året, også vil slippe taket.
Jeg håper saunaen vil få opp sirkulasjonen min og hjelpe meg tilbake til treningsstudioet. Det hadde vært en drøm om jeg etter hvert kunne begynne som personlig trener igjen uten selv å føle at jeg ikke strekker til.

I dag er første dagen av dette testprosjektet og jeg gleder meg til å starte. Jeg vil foreløpig si at jeg er forsiktig optimist. Det ville være for godt til å være sant, hvis denne saken kan hjelpe meg med alle problemene mine. Uansett så gleder jeg meg til å se hva de neste ukene har å by på.

Dere kan følge testprosjektet mitt her på LIFE sine hjemmesider. Jeg skal gi jevnlige oppdateringer de neste ukene frem til sommeren.


Om testprosjektet: Eva har deltatt i en konkurranse om å bli LIFE sin testperson for infrarød sauna.  De neste ukene skal hun fortelle om sine erfaringer med saunaen og hvilke helsefordeler hun opplever.

Navn: Eva Alder: 28 år Utdannelse: Maskiningeniør Jobb: Personlig trener Lidenskap: Helse og trening Leveregel: I admire people who choose to shine even  after all the storms they´ve been through.