Hvitløk har mange og godt dokumenterte effekter, blant annet på hjertehelse og immunforsvaret. Hvitløk har vært brukt innen helse i tusenvis av år, og mange har et godt forhold til både hvitløk i mat og som helsefremmende tilskudd


En stor andel av vår befolkning lever med forhøyet blodtrykk. Høyt blodtrykk betyr at trykket i blodårene er høyere enn det man normalt har. Dette er igjen en risikofaktor for hjerneslag og hjerteinfarkt. Går du flere år med høyt blodtrykk kan det være en stor belastning for hjertet og en mulig fare for hjerte- og karsykdommer.


Livstil og kosthold kan bidra til et økt blodtrykk. Det anbefales derfor livsstilsendringer både når det gjelder aktivitetsnivå, stress og kosthold. Får du diagnosen hos legen, vil det gjøres en livsstilsendring i kombinasjon med medisinering.Hva du kan gjøre selv for å senke blodtrykket?

Helsedirektoratet anbefaler at du:

  • Ta ansvar for egen helse
  • Beveger deg i hverdagen
  • Har et sunt kosthold


Kyolic Age – hvitløkstabletter er en effektiv og sunn å selv bidra til å hjelpe kroppen til normalt blodtrykk. I tillegg vil andre livsstilsendringer gi god effekt, slik at medisinering kan unngås.


Kyolic Age kvalitetssikres fra frø til ferdig produkt i butikkhylle med over 250 strenge sjekkpunkter. Her følges internasjonal GMP (Good Manufacturing Practice) standard. I tillegg har produsenten Wakunaga ISO 9001:2008 sertifisering, som er i samsvar med internasjonal legemiddelstandard, når gjelder produksjon.Dette gjør Kyolic Age unikt

Kyolic Age produseres og lagres slik at den sjenerende lukten fra hvitløken blir borte.


Dette gjøres på store ståltanker, hvor det aktive stoffet S-Allyl cystein (SAC) blir frigjort. Fettløselige svovelforbindelser blir omgjort til vannløselige, og det som gir dårlig lukt og irritert mage forsvinner, samtidig som hvitløkens aktive stoffer blir mer konsentrerte.


Produktet er i tablettform, og gir altså hverken dårlig lukt eller irritert mage.Kyolic er ikke bare sunt, men også mer effektivt enn vanlig hvitløk på ønskede effekter

Med denne lagringsmetoden får vi en mer konsentrert hvitløk, og en tablett Kyolic Age inneholder samme mengde SAC som 20 hvitløksfedd.


I Norge selges Kyolic Age som kosttilskudd med EU-godkjente helsepåstander på hjertets- og immunforsvarets normale funksjoner.


Kyolic selges i dag i nærmere 50 land over hele verden. Årsaken til suksessen er klar – solid belegg i forskningen og høy kvalitet. Kyolic Age finner støtte i over 860 vitenskapelige publikasjoner og studier.


Du kan derfor være trygg på at Kyolic Age er et godt og effektivt kosttilskudd i hverdagen.