Flexilett

Flexilett

les mere her

Les mer

"Vi vil fortsatt leve et aktivt liv"

 I tre generasjoner har stive ledd gått i arv i familien Zetterman. På morsdagen kjøpte Sofa Zetterman (45), et kosttilskudd til både seg selv og til moren Kicki (67).

-Vi har merket at en kombinasjon av mosjon og kosttilskudd fungerer for oss, sier Sofia.


Stive, verkende ledd går i arv i familien Zetterman.
–Min mor Ingrid hadde stadig problemer med leddene, det samme med min søster, som allerede i 40-års alderen begynte å merke svakhet i armer og hender, forteller Kicki Zetterman Risander (67).

Hennes problemer startet for ca 15 år siden. Leddene hovnet opp, stivet og ble vonde.
– Jeg merker det mest ved væromslag. Da får jeg problmer med vonde skuldre, armer, håndledd, fingre, knær...ja alle ledd egentlig, sier Kicki og ler.Har ikke tid til leddproblemer

Til tross for verkende og vond ledd så vegrer hun seg for å se på seg selv som syk. Og hun vil ikke at problemene skal begrense livet hennes.

–  Jeg har en hund jeg må gå tur med flere ganger hver dag, og jeg trener Yoga og liker å stelle i hagen. Jeg har ikke tid til leddproblemer, sier Kicki, som bor på en gård i Älvdalen i Dalarna,  men har også en leilighet utenfor Stockholm.

– Nå som både min mann og jeg er pensjonister ønsker vi å fortsette å leve et aktivt liv, og nyte både bylivet og roen hjemme ved sjøen, sier Kicki. Men hovne, stive knær gjør det vanskelig å nyte langturer og sopplukking.  – Det enda som hjulpet hittil er trening. Jeg forsøker også å unngå rødt kjøtt og spiser mye vegetarisk, forteller Kicki.


Problemene kom allerede ved 40 års alderen

Leddproblemene har gått i arv til datteren Sofia (45).

– Ja, takk skal du ha for den, sier Sofa og nikker mot moren Kicki. 

For Sofia begynte problemene allerede ved 40 års alderen. 

– Det føltes som om hele kroppen raste sammen i løpet av 40 årskrisen min, sier Sofia og ler.

Sofia fikk verkende ledd og problemer med ryggen. 

– Av og til har jeg problemer med å få på meg sokkene om morgenen, fordi jeg ser så stiv. Det er skikkelig frusterende, jeg er jo fortsatt ganske ung. Og når jeg nå føler meg som en 80-åring hver morgen nå som jeg er 45, hvordan er det da om 20 år? Jeg vil jo fortsatt være aktiv, fortsette å trene og reise, og ikke minst orke å være mamma til barna mine, sier Sofia.


Vil forebygge

Jeg ønsker å leve livet fult ut, uten å la seg begrense av disse problemene. 

– Jeg vil ha det bra og slippe og mase om at jeg har vondt hele tiden. Selvfølgelig vil jeg forebygge at dette blir værre med alderen. Målet er å booste kroppen med riktig ernæring, søvn og mosjon.

Til morsdagen kjøpte Sofia kosttilskuddet Flexilett Collagen til både seg selv og mamma Kicki i en Life butikk.

– Det virket som akkurat det produktet vi trengte, og enkelt at det bære er nødvendig med en kapsel hver dag. Hovedingrediensen i Felxilett Collagen er kollagen, samt et patentert ekstrakt av indisk røkelse. Det inneholder vitamin C, og bidrar til å redusere trøtthet, utmatting og til normal kollagendannelse.


Merker forskjell med Flexilett

– Det gjelder å prøve seg frem for å finne det kosttilskuddet som passer for akkurt deg, sier Sofia.

– Både jeg og mamma har i løpet av sommeren merket forskjell i bevegeligheten og fortsetter med å ta Flexilett. Jeg er ikke så stiv om morgenen lenger og merker når jeg trener pilates at jeg er mykere i kroppen. Mosjon, bra kosthold og kompletterende kosttilskudd har vist seg å være den riktige oppskrifen for å beholde bevegelige ledd. 

– Søvnmengde og stressnivå påvirker også. Som alt i livet så handler det om å finne den rette balansen, sier Sofia.


Life Flexilett Collagen

Flexilett Collagen inneholder den perfekte kombinasjonen for dine ledd. Det er et unikt kosttilskudd som inneholder tre ingredienser som tilsammen bidrar til å opprettholde myke og bevegelige ledd for et aktivt liv.


Flexilett Collagen inneholder Aflapin® (patentert extrakt av indiskt røkelse (Boswellia serrata)) og UC•II®  kollagen samt vitamin C. Vitamin C bidrar till normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normala funksjon, beskytter cellene fra stress og reduserer tretthet. Produkten ska tas jevnlig for best mulig effekt.