Et gunstig immunsystem

Et gunstig immunsystem

Et gunstig immunsystem med lagret hvitløk, C-vitamin, medisinske sopper og urteekstrakter

Les mer

Et gunstig immunsystem med lagret hvitløk, C-vitamin, medisinske sopper og urteekstrakter.


Mange av oss trenger å booste immunforsvaret på en effektiv og trygg måte. Alder, sykdomstilstand og andre faktorer kan gjøre oss ekstra utsatte. For mange av oss blir det viktig å supportere immunforsvaret i perioder man er ekstra utsatt.


Det er mange faktorer som påvirker immunforsvaret vårt. Både stress, dårlig søvn, dårlig sammensatt kosthold og sukker er med på å svekke immunforsvaret. 


I tillegg vil mangel på vitaminer, bivirkninger av medisiner og overdrevet inntak av alkohol og tobakk være med på å gi et dårligere immunforsvar. Som i så mange andre situasjoner, trenger kroppen å være i balanse for å kunne fungere optimalt.


Hvitløk er godt for immunforsvaret og har vært brukt som helsekost i tusenvis av år. Etter 60 år med forskning kan vi trygt si at lagret hvitløk har dokumenterte effekter på disse symptomene.


Hvorfor er lagret hvitløk bra for immunforsvaret og for de eldre?
Forskning viser at hvitløk gir normalt blodtrykk og normale kolesterolverdier.  Nyere studier viser også at lagret hvitløk påvirker immunsystemet til å både være i balanse og fungere optimalt.Medisinsk sopp er ren helsekost
Et stort antall ulike sopper har blitt benyttet for sine medisinske egenskaper. Kineserne har brukt sopp i folkemedisinen i tusenvis av år mot en rekke ulike lidelser. Nyere forskning har identifisert ulike glykoproteiner og spesielt polysakkaridet betaglukan, som de aktive komponentene i disse soppene.


Medisinske sopper kommer i mange former og størrelser, og aktiverer ulike deler av immunsystemet. De immunstimulerende egenskapene til betaglukaner er godt dokumentert i hundrevis av studier som viser at dette polysakkaridet har evnen til å kunne aktivere immunforsvaret ved å styrke cellenes immunfunksjoner.


Siden et velfungerende immunforsvar er viktig, har vi i Kyolic Age + Immunsupport, kombinert det dokumenterte hvitløksekstraktet Age med C-vitamin, medisinske sopper og urteekstrakter. Vi vet at dette er komponenter som både kan bedre og holde deg beskyttet gjennom utsatte perioder.Forskning støtter hvitløk som kosttilskudd
I 2013 ble det gjort en omfattende studie som viste at seksti prosent ble kvitt forkjølelsessymptomene raskere med Kyolic. (Se lenke nedenfor). De hadde 58% færre sykedager og flere immunceller enn de som ikke gikk på Kyolic.


Vi siterer fra studien:

“Disse resultatene tyder på at tilskudd av lagret hvitløksekstrakt kan øke immuncellefunksjonen og at dette kan være ansvarlig, delvis, for redusert alvorlighetsgrad av forkjølelse og influensa.”


Du kan trygt bruke Kyolic Age Original som et daglig tilskudd og  Kyolic Age + Immunsupport som et tilskudd for beskyttelse og optimalisering av immunforsvar i utsatte perioder.