Smør fra innsiden

Smør fra innsiden

Slik forhindrer du tørr og usunn hud.

Les merDet er ikke nødvendigvis vedfyring og tørr inneluft som er årsaken til at du sliter med tørr hud om vinteren – det kan også være et symptom på at du mangler Omega-3 og Omega-6.


Huden vår består av blant annet flerumettede fettsyrer, og for at den skal fungere godt er vi avhengige av en god balanse mellom fettsyrene. Omega-6 stimulerer nydanning av hudceller, og Omega-3 støtter hudcellenes vekstfase til de er fullvoksne hudceller. For å få et friskt utseende, og en god hudfunksjon er de essensielle fettsyrene viktige.


Ja, de ”oljer” bokstavelig talt huden din innenfra. Dessuten danner de en fløyelsmyk kappe som beskytter huden mot uttørring. Mange merker veldig raskt forskjell på huden om de lever i en hverdag med eller uten tilskudd av essensielle fettsyrer.


Alle gode ting er 3

Det finnes enkle måter å skaffe seg elastisk og sunn hud, men du trenger ikke gå til anskaffelse av så mye. Du kan kjøpe de sunne fettsyrene hver for seg, eller sørge for å få det riktige blandingsforholdet i én og samme flaske – det vil si forholdet 2:1:1 av Omega-3, Omega-6 og Omega-9.


Tar du 2-4 spiseskjeer av ”Udo’s Choice” hver dag får kroppen din 3 fettsyrer som er nødvendige for at huden din skal trives, og dessuten fungere som en ”beskyttende trøye”. Du smører og beskytter rett og slett huden innenfra.


De essensielle fettsyrene styrker også tarmens avgiftningsfunksjon, slik at færre urenheter utskilles fra huden. Oljeblandingen virker også dempende på et over-aktivt immunsystem.


Solforbrenning

Nå er det ikke lenge til solen begynner ”å ta”, og da er det ekstra viktig å være oppmerksom på at UVB-strålene kan gjøre skade selv om temperaturen kjennes aldri så frisk. I den sammenheng er også fettsyrene en viktig faktor – i følge forsker Lesley Rhodes ved Universitetet i Manchester, er en god fettsyrebalanse viktig for å forebygge solbrenthet. Med andre ord vil du ved å sørge for et balansert fettsyretilskudd gjøre at huden din tåler solen bedre.


Les mer om fordelene ved Udo’s Choice her 


Økologisk Omega

Udo’s Choice inneholder en unik kombinasjon av i alt 9 forskjellige oljer fra plantefrø – samtlige nøye utvalgt av den verdenskjente fettforskeren, Dr. Udo Erasmus.


Siden produktet ikke kommer fra fisk, er den fri for tungmetaller og PCB-giftstoffer fra havet. Produktet egner seg for hele familien, og fungerer også for vegetarianere og gluten- og laktoseintolerante.


Dette er Udo Erasmus

Udo Erasmus ble født i Polen under 2. Verdenskrig, og utvandret til Canada sammen med sine foreldre da han var 10 år gammel. Han viste tidlig stor interesse for naturen, og valgte studier i zoologi, genetikk og biokjemi på universitetet. Interessen for ernæring kom da han ble alvorlig forgiftet av sprøytemidler i 1980, og måtte ta helsen i egne hender.


Han oppdaget fort hvor viktig fett er for helsen, og hvor mye desinformasjon det er om dette emnet. På grunnlag av dette tok Erasmus doktorgrad i fett og ernæring, før han skrev boken ”Fats that heal, Fats that kill”. Basert på din doktorgradsavhandling utviklet han egne standarder for produksjon av planteoljer 


– dette for å sikre en optimal fettsyrebalanse og minst mulig bearbeiding av råvaren. Det gjenspeiles i oljeblandingen, Udo’s Choice.