Et lite apotek i en liten flaske

Et lite apotek i en liten flaske

Sol, sjø, måkeskrik og grill - så plutselig blir idyllen brutt.

Les mer

Sol, sjø, måkeskrik og grill - så plutselig blir idyllen brutt.

Minsten fikk vondt i magen, lillesøster fikk myggstikk, far ble solbrent og brant seg på grillen i befippelsen.

En ulykke kommer sjelden alene og kjekt er det da å vite at mange problemer kan løses med noen dråper Bitterstern!

Løser sommerproblemene

Bitterstern består av 17 fordøyelsesfremmende bitterurter og er uunnværlig når du har spist og/eller drukket for mye. Bitterstoffene stimulerer alle faser av fordøyelsen. I magen normaliserer bitterurtene blant annet produksjonen av magesyre, mens de i tarmen stimulerer produksjonen av enzymer og fordøyelsessafter som bryter ned maten. Ikke minst stimulerer Bitterstern tarmens motorikk, slik at maten ikke blir «hengende igjen» og gir ubehag.

Bitterstern kan i tillegg løse mange andre typiske sommerproblemer:


Insektstikk:

Drypp noen dråper på stikket eller drypp noen dråper på en bomulls-pad som du presser mot stikket noen minutter. Gjenta noen ganger og svien og kløen vil da raskt gi seg!


Føre-var-prinsippet:

Flasken med Bitterstern er liten og hendig å ha med på tur!  Noen dråper i et lite glass vann er alt som skal til for å forebygge fordøyelsesubehag.  Bitterstern har en umiddelbar effekt, men kan i også brukes forebyggende.

Redusert søtbehov:

Bitterstoffene i Bitterstern kan dempe/regulere søtbehovet ditt. Forklaringen på det finnes i både ayurvedisk og kinesisk medisin. Når alle de 6 smakene; surt, søtt, salt, skarpt, bittert og astringerende finnes i næringen, vil det gi en balanserende effekt på hele kroppen. Dermed reduseres begjæret etter søtsaker.
Dårlig ånde:

Mye forskjellig mat med uvante krydder og overdoser med hvitløk kan gi dårlig ånde.  Ta 3-5 dråper Bitterstern rett på tungen i tillegg til 20 dråper i et glass vann 3 ganger daglig.
”Dagen derpå”:

Ta 30 dråper Bitterstern utblandet i ¼ glass vann før du legger deg. Gjenta gjerne dagen derpå.
Småkutt og sår:

Bitterstern er fantastisk på småkutt og sår fordi de bitre urtenes sammentrekkende egenskaper får sår til å trekke seg sammen. Ta noen dråper på en bomullsdott og klem på såret.Reisesyke:

Kan brukes av både barn og voksne for å unngå reisesyke.

Motto: frisk mage før, under og etter ferien!

Les mer om Bitterstern på Life.no