Ikke bare blåbær

Ikke bare blåbær

Mennesket og dyr har i tusener av år spist de små, blå bærene for å holde seg friske.

Les merEtter en omfattende og årelang forskning ved Universitetet i Bergen, fant forskere ut at blåbær slettes ikke bare er blåbær – de er av den helsenyttige sorten, og inneholder helt unike virkestoffer som hører til plantefamilie kalt ”Antocyaner”.

Antocyaner er ekstra kraftige antioksidanter, og er det som gir plantene den blå fargen (cyan=blå, anto=plante). Satt i perspektiv må du spise 60 epler for å få i deg like mye antocyaner som fra én Medox-kapsel.

Siden år 2000 har Medox vært underlagt klinisk vitenskapelige studier ved universiteter og universitetssykehus i Norge, EU, Kina og USA. I dag finnes det en rekke kliniske, publiserte studier som 


underbygger de sterke helsebringende effektene.

Bekjemper kronisk inflammasjon

Et av Medoxs viktigste virkningsområder er at immunforsvaret styrkes, og at kosttilskuddet bidrar til å hemme og bekjempe kroniske, lavgradige inflammasjonstilstander i kroppen.

En kronisk inflammasjon er en skadelig ”betennelsestilstand” som fortsetter utover kroppens normale, kortvarige inflammasjonsreaksjon. Den lavgradige, kroniske inflammasjon kommer med alderen, sammen med forurensning, mat, miljø etc. Et av de aller viktigste studiene på produktet foregikk på Ullevål Universitetssykehus, der de fant ut at Medox har en oppsiktsvekkende effekt på kronisk inflammasjon, som er relatert til hele 90 % av alle sykdommer. Studien ble publisert i ”The Journal of Nutrition” i USA, 2007.Øker det gode kolesterolet

Det finnes en rekke oppløftende studier med blåbærproduktet, og en av dem er på kolesterol og hjerte-kar som ble publisert i ”The American Journal of Clinical Nutrition i USA, 2009. (http://ajcn.nutrition.org/content/90/3/485.abstract?sid=dbf888d3-835f-44bc-8f1e-5a27f16c8456)

Studiene viser at Medox senker det dårlige kolesterolet og øker det gode. Forskerne konkluderte videre med at kosttilskuddet kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer med neste 30 %, og det er nettopp studier som dette som gjør at produktet er den eneste anbefalte antioksidant av LHL i Norge.

Den litt forenklede konklusjonen fra alle de klinisk vitenskapelige, norske og utenlandske, studiene på Medox, tilsier at dette unike produktet kan bidra til å holde oss friskere - og lengre. Tør du la være å prøve?