Mat og medisin i ett

Mat og medisin i ett

Supermat inneholder ren og høykonsentrert næring.

Les merDersom du inkluderer Supermat i kostholdet ditt, vil du raskt merke at du blir mer opplagt, får større overskudd, energi og bedre helse. Kroppen din renses, huden får ny og frisk glød og din biologiske alder reverseres radikalt etter hvert som cellene i kroppen fornyes.


Nytelse og glede

Det er 15 år siden Supernature lanserte begrepet Supermat i Norge. Nordmenn var noe tvilende i starten; var det nok en ny diett på trappene?


Nei, Supermat er ingen diett, men heller en livsstil. En positiv holdning til deg selv, din kropp og ditt liv. Et kosthold som inkluderer Supermat åpner livet for nytelse og glede. Du får i deg all næring du trenger, uten å forsake de gode tingene i livet. Supermat setter  et grunnlag i kosten som gir deg frihet til å kunne spise for nytelsens skyld.


Antiaging

Vi vil alle holde oss sunne, vakre og unge, og med Supermat får du antiaging på sitt aller beste. Velger du Supermat har du en lavere biologisk alder enn tallet som står på fødselsattesten din. Grunnen er at kroppen ”detoxes” (renses) kontinuerlig, parallelt som den bygges opp til en kropp som gir deg den beste utgaven av deg selv. Det er aldri for sent å begynne med Supermat, enten du er 20, 60 eller 70 år.


Supermat og smoothies

Kakaobønner, linfrø, alfalfaspirer, byggress, acai, gojibær, chlorella, spirulina, kokosolje og en rekke andre bær, frukter og oljer hører til under begrepet Supermat. Du kan spise den ”naturell”, eller i pulverform ristet ut i vann, juice eller i en smoothie.


Supersmoothie:

(3 porsjoner)

-    5 dl Sunniva sydtyroler eplejuice eller eple-mango juice
-    4 ss Supernature Bio Stabilizer
-    3 ss Amanprana Happy delight olje
-    1 ss Supernature Spirulina
-    2 små frosne økologiske bananer
-    1 eple
-    1 pære
-    Litt vann


(Oppskriften er hentet fra boken, «Supersmoothies»)


Supermat er næringskonsentrater i form av alger, spiret korn og mer. Det gir kroppen din alt den trenger, og som du ellers kanskje ikke får i deg gjennom vanlig kost. De som oppdager næringskonsentrater blir stort sett tilhengere av denne typen produkter, fordi virkningen er merkbar og ganske umiddelbar. 


Supernature har et rikt assortiment av de beste produktene som finnes på det internasjonale markedet, og disse får du kjøpt i Life-butikker over hele landet.Supernature Bio Stabilizer:  
En balanserende og næringsrik blanding av Activated Barley, Rice Bran Solubles, Greens of Kamut og Greens of Barley.  Inneholder basiske spormineraler, vitaminer, aminosyrer, antioksidanter, viktige enzymer og klorofyll.  Produktet er mild på smak og egner seg for både barn og voksne.


Bio Stabilizer (Scoop of Greens TM i USA) ble av Diabetes Resource Center i USA gitt stempelet Seal of Approval som et trygt og gunstig produkt for blodsukkerbalansen.Supernature Pure Lecithin:  
Er rik på fettstoffene fosfolipider, og er supermaten du trenger for å holde hjernen og konsentrasjonen i god vigør. Lecithin påvirker også kolesterol- og triglyseridnivå i positiv retning i tillegg til å stimulere forbrenningen.Supernature Purely Greens Max:  
Er et kraftig og avansert supermat-kompleks spesielt satt sammen for nordiske forhold. Inneholder supergress, alger, grønnsaksekstrakter, enzymrik frukt og urter. Produktet gir deg et bredt spekter av proteiner, vitaminer, mineraler, sporstoffer, enzymer og antioksidanter, bl.a. fra vitamin A. Har god effekt på ledd, urinveier, blod og nyrer.