Great Place to Work

Life er Nordens største helsekostkjede!


Vi har mange ildsjeler i Life som er stolte av å bidra med sin kunnskap og hjelpe mennesker med å finne balansen i livet. Vi spiller en viktig rolle i menneskers søken etter å føle seg bra og finne balansen. Vi hjelper kunder i rundt 350 butikker i Sverige, Norge og Finland med et bredt spekter av helseprodukter og personlig helserådgivning i alle våre butikker. Life inkluderer Life Group og Life medlems- og franchisebutikker.


Akkurat som Life er lidenskapelig opptatt av helsen til våre kunder, er vi lidenskapelig opptatt av våre ansattes velvære. One Life-kultur og medarbeiderengasjement er høyt verdsatte ord hos Life. Life Norge er derfor virkelig stolte over at 2022-2023 har blitt sertifisert som et Great Place to Work® for andre år på rad. 

Great Place to Work® er en verdensomspennende medarbeiderundersøkelse som måler kultur og medarbeidertilfredshet.


Vi har mange entusiaster i Life som virkelig er stolte av å bidra med sin kunnskap og hjelpe mennesker med å finne helsebalansen i livet. Kulturen er også preget av et sterkt fellesskap og et familiemiljø der omsorg for både kunden og kollegaen står i fokus.


Som Life-ansatt får du utvikle ferdighetene dine gjennom helsetrening og salgskurs, og rabatt på vårt brede utvalg av helseprodukter.

Hos oss kan du jobbe med mange spennende oppgaver. Vi har totalt ca 850 medarbeidere i Sverige, Norge og Finland. De fleste jobber i våre butikker, men vi har også medarbeidere som jobber på lageret og på kontoret.
Vi investerer i våre medarbeideres kompetanse gjennom et internt utviklingsprogram og online kurs med fokus på helse og produktene vi selger. 


Som Life medarbeider kan du lære deg mer om kropp og ernæring, helseprodukter og salg. Du får bidra til å jobbe med noe av det viktigste i verden: menneskers helse. Vil du være en del av Life-familien?

Du er velkommen til å søke hos Life!