Ingredienser
450 g Helios siktet speltmel
3 dl vann
2 ss Helios olivenolje
1 ts tørrgjær
1 ts salt
1 ts sukker
1,5 dl Helios tomat passata
100g parmesan, revet
200 g fersk mozzarella, revet
Basilikum og olivenolje til topping
Slik gjør du
1 Bland sammen vann, gjær og sukker i en bolle. Tilsett olje, mel og salt, og elt deigen godt sammen til den blir smidig.
2 Dekk til bollen og la den hvile i ca. 20 minutter. Ta deigen ut og del i to, form hver del i to boller og legg på ett melet underlag, la dem heve til dobbelt størrelse.
3 Forvarm ovnen til 250 °C og kjevle ut pizzabunnene, legg over på stekebrett med bakepapir.
4 Fordel tomatsaus, revet parmesan og mozzarella på hver bunn. Stek i 10-15 minutter til kantene er gylne. Topp med basilikum og olivenolje.