Ingredienser, 2 porsjoner: 

• 65 g spinat og ruccola 

• 1 avokado 

• 100 g fetaost 

• 1 dl friske blåbær 

• 2 ss ristede gresskarkjerner 

• 2 ss Helios tørkede tranebær 

• salt, nymalt svartpepper


Vinaigrette 

• 1 ss Helios eplecidereddik 

• 1 ss olivenolje 

• 1 ss Manuka-honning 

• 2 ts dijonsennep 

• salt, nymalt svartpepper


Slik gjør du:

Legg spinaten og  ruccolaen på en  tallerken. Hakk avokadoen i biter, fordel over  salatbladene. Strø over  blåbær og smuldret  fetaost. Bland ingrediensene til vinaigretten og smak  til med salt og pepper. Risle dressingen over  salaten. Topp med  gresskarkjerner, tranebær og litt ekstra salt og pepper

Blåbærsalat med avokado, fetaost og tranebær