Ingredienser
1 boks Helios kikerter, naturell
1 boks Helios kidneybønner, røde
70 g røde linser
1 boks Helios hakkede tomater
1 boks Helios kokosmelk
1 chili
1 økologisk løk
2 økologiske gulrøtter
2 fedd hvitløk
2 ss rød currypasta
1/2 lime
2 ss Helios tamari (soyasaus)
1 ss revet ingefær
Frisk koriander eller bladpersille
Slik gjør du
1 Finhakk løk, hvitløk og chili og hakk gulrøttene i staver. Stek disse grønnsakene i litt smør eller olje i ei tykkbunnet gryte til løken er blank.
2 Tilsett ingefær og currypasta og stek videre i et par minutter.
3 Tøm vannet av bønnene og kikertene. Ha tomater og kokosmelk over grønnsakene i gryta, kok opp og tilsett saft fra lime, soyasaus, bønner, linser og kikerter.
4 La det hele koke på svak varme i 10-15 minutter.
5 Server i dype skåler med litt frisk koriander eller persille på toppen og naanbrød ved siden av.