Grønnsakscurry

Grønnsakscurry

Nydelig grønnsakscurry som er veldig enkel å lage. Server som en varm lunsjrett, en forrett eller middag.

Les mer

Ingredienser



1 boks Helios kikerter, naturell
1 boks Helios kidneybønner, røde
70 g røde linser
1 boks Helios hakkede tomater
1 boks Helios kokosmelk
1 chili
1 økologisk løk
2 økologiske gulrøtter
2 fedd hvitløk
2 ss rød currypasta
1/2 lime
2 ss Helios tamari (soyasaus)
1 ss revet ingefær
Frisk koriander eller bladpersille





Slik gjør du

1 Finhakk løk, hvitløk og chili og hakk gulrøttene i staver. Stek disse grønnsakene i litt smør eller olje i ei tykkbunnet gryte til løken er blank.

2 Tilsett ingefær og currypasta og stek videre i et par minutter.

3 Tøm vannet av bønnene og kikertene. Ha tomater og kokosmelk over grønnsakene i gryta, kok opp og tilsett saft fra lime, soyasaus, bønner, linser og kikerter.

4 La det hele koke på svak varme i 10-15 minutter.

5 Server i dype skåler med litt frisk koriander eller persille på toppen og naanbrød ved siden av.