Ingredienser
TORTILLALEFSER (24 stk små)
7,5 dl bokhvetemel
1 ts sukker
1 ss olivenolje
1 boks mais (165 gram)
1 ts salt
1 ts bakepulver
ca. 1 dl vann
GUACAMOLE MED MIXED GREENS
2 ts finhakket chili
2 store avokado
2 ss finhakkede tomater
0,5 ts salt
0,5 finhakket sølvløk
1-2 ts Life Mixed Greens
saften av 1 lime
2 ss finhakket fersk koriander
Slik gjør du
1 SLIK LAGER DU TORTILLALEFSER
2 Hell maisen i en bolle, og bruk enten en stavmikser eller Food Processor. Bland inn mel, salt, sukker og bakepulver i en bolle
3 Tilsett olivenolje og vann, og lag en fast deig. Del deigen i 24 like store biter.
4 Kjevle ut hver del til en rund tortilla. Ha gjerne litt mel på arbeidsflaten og kjevlen. Strø litt mel på tortillaen, slik at du kan stable de oppå hverandre frem til steking.
5 Stek hver tortilla i en tørr og varm stekepanne i 30 sekunder på hver side. Oppbevar dem i et brettet håndkle, slik at de holder seg varme og myke.
6 SLIK LAGER DU GUACAMOLE MED MIXED GREENS
7 Bland sølvløk og chili med Mixed Greens pulveret i en bolle.
8 Kutt avokadoene i biter, legg i bollen, og bland sammen til en røre (gjerne grov). Press litt limesaft og rør om.
9 Finhakk tomater og koriander, bland det forsiktig og smak til med salt.