Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
2 hvitløksfedd, finhakket
1/2 stk gul løk, finhakket
2 ss nøytral olje
2 ts ingefær, revet
300 g søtpotet, i terninger
300 g gulrøtter, i terninger
2 ss thai rød currypaste
400 ml Helios Kokosmelk
3 dl kyllingkraft
1 stk lime, saften av
2 ss Helios peanøttsmør
Valgfri topping
Hakkede peanøtter
Frisk koriander
Helios Chiliflak
Instruksjoner
1. Kutt og vask det grønne; Finhakk løk og hvitløk. Del søtpotet og gulrøtter i terninger.
2. Varm olje i en stor gryte og fres løken til den blir blank. Tilsett revet ingefær og bland sammen.
3. Så tilsetter du søtpotet, gulrot og currypaste. Rør rundt til alt er dekket med paste.
4. Hell over kokosmelk, vann og peanøttsmør. Bland godt sammen og kok opp og la det småputre i ca. 20 minutter til grønnsakene er myke.
5. Bruk en stavmikser og kjør suppen glatt. Tilsett mer vann hvis nødvendig. Smak til med limesaft og topp med ønsket topping.