Syltet rødløk

Syltet rødløk

En oppskrift på ekstra frisk syltet rødløk laget med eplecidereddik

Les mer

Syltet rødløk er deilig tilbehør til det meste, perfekt i salater, som topping på brødskiva, til tacoen - ja et friskt innslag som kan brukes til det meste. Og denne varianten laget med eplecidereddik er ekstra frisk og god.

For å lage et glass trenger du følgende:

1 rødløk

1 dl vann

1 dl Helios Eplecidereddik

1 dl sukker

1 klype Helios Himalayasalt


Slik gjør du:

Del rødløken i tynne skiver eller ringer. Legg de i et rent glass med lokk, som du kan oppbevare den syltede rødløken i. Kok opp vann, eplecidereddik, sukker og salt under omrøring, slik at sukkeret og saltet blir oppløst. Hell den varme blandinga over rødløken og la glasset stå på benken til det har blitt avkjølt. Skru på lokket og oppbevar i kjøleskap til du trenger det.

Den syltede rødløken holder seg godt minimum et par uker, men du kommer nok til å spise det opp før det - for dette er godt på alt!