Ingredienser
ca 750g søtpotet
1 rød paprika
1 løk
3 fedd hvitløk
1 ts curry paste
2 cm ingefærrot
5 dl kraft (kylling/høns/grønnsak)
400 ml Helios kokosmelk
salt og pepper
1 ts Helios kokosolje
1/2 lime (kan sløyfes)
Slik gjør du
1 Del løk i biter og fres i en gryte sammen med kokosolje til den blir blank.
2 Ha i finhakket hvitløk og ingefærrot. Ingefærroten skreller du enkelt ved å bruke baksiden på en teskje.
3 Ha i curry paste og la det surre med i 2 minutter.
4 Skrell og del søtpotet i terninger. Del paprika i mindre biter. Ha dette i gryta sammen med løkblandingen.
5 Ha i kraft og kok opp. La småkoke til søtpoteten er mør, avhengig av størrelse tar dette omtrent 15 minutter.
6 Ha i kokosmelk og kjør suppen glatt med en stavmikser eller i en blender.
7 Varm opp suppen til den ryker godt, smak til med salt og pepper, gjerne en skvis lime og server med det samme.