Ingredienser
ca 600 g sellerirot
2 ss smør/olje
1 løk
2 fedd hvitløk
1 ss Helios grønnsaksbuljong
1 liter vann
1 dl matfløte
1 ss Helios eplecidereddik
200 g sjampinjong
100 g bacon
3 ss pinjekjerner
salt og pepper
Slik gjør du
1 Skrell og del sellerirot, løk og hvitløk i terninger. Fres løken til den blir blank i 1 ss smør/olje.
2 Ha i sellerirot og hvitløk, dekk med kraft og kok opp. La småkoke til selleriroten er mør, ca. 15 minutter
3 Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne til de blir gyldne. Legg så til side. Del bacon i terninger.
4 Stek bacon til det blir sprøtt og legg det så til side. Del sjampinjong i skiver og stek med 1 ss smør. Krydre med salt og pepper
5 Kjør suppa glatt med en stavmikser og rør inn matfløte, eplecidereddik og litt salt og pepper
6 Servér med sopp, bacon og pinjekjerner på toppen.