Ingredienser
RISTET GRESSKAR
0,5 gresskar f.eks butternut
1 ss himalayasalt
2 hvitløksfedd, hakkede
Fersk koriander
Saften av en halv lime
Olivenolje
KOKOSBULGUR
1 dl bulgur
2 dl fet kokosmelk
1 ss kokosolje
1 hvitløksfed, presset
saften av en halv lime
1 ts honning
1 ts hampfrø
2 ts urtesalt
0,5 ts svart pepper
Slik gjør du
1 Slik lager du ristet gresskar
2 Sett ovnen på 225 grader
3 Del gresskaret i to, ta ut kjernene og ta vare på disse
4 Skrell gresskaret med f.eks. en potetskreller, og skjær gresskaret i biter, ca. 2x2 cm
5 Legg bitene på bakepapir på en plate, strø over himalayasalt, koriander, hvitløk, limesaft og litt olivenolje
6 Gjør også plass for gresskarkjernene på platen. Rist alt midt i ovnen i ca. 20-30 minutter. Pass på at kjernene ikke blir brente
7 Slik lager du kokosbulgur
8 Kok bulgur i kokosmelken
9 Ha i resten av ingrediensene
10 Smak til med urtesalt og pepper
11 Topp med kokoschips