Quinoasalat med tranebær og fetaost
30 min
2
Medium
Ingredienser
Oppskrift
- 1 pose frisk spinat
- 2 dl quinoa
- 4 dl vann
- 1 rødløk
- 1 middels stor agurk
- 1 krukke mynte
- 1 pakke fetaost
- Grovhakkede pekannøtter
- Tørkede tranebær
DRESSING
- 1 dl sitronsaft
- 1 dl olivenolje
- 2 ss eplesidereddik
- 1 ss dijonsennep
- 1 ss honning
- Flaksalt
- Svart pepper
- Skyll quinoaen godt under rennende vann. Ha den over i en kjele, og fyll på med vann og en klype salt. Kok opp, senk varmen, legg på et lokk og la den småputre i cirka 14 minutter, til quinoaen er fluffig.
- Finn frem en stor skål. Hel quinoaen oppi sammen med finhakket mynte, agurk og rødløk.
- Lag dressingen i et glass med lokk som kan ristes. Tilsett sitronsaft, olivenolje, honning, sennep, salt og pepper. Rist godt.
- Hell dressingen over salaten og bland den inn.
- Topp med ost, nøtter og tranebær.
Kjøp produktene fra oppskriften
Se tilgjengelighet i butikk