30 min

2

Medium

Ingredienser

Oppskrift

  • 1 pose frisk spinat
  • 2 dl quinoa
  • 4 dl vann
  • 1 rødløk
  • 1 middels stor agurk
  • 1 krukke mynte
  • 1 pakke fetaost
  • Grovhakkede pekannøtter
  • Tørkede tranebær

DRESSING

  • 1 dl sitronsaft
  • 1 dl olivenolje
  • 2 ss eplesidereddik
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss honning
  • Flaksalt
  • Svart pepper
  1. Skyll quinoaen godt under rennende vann. Ha den over i en kjele, og fyll på med vann og en klype salt. Kok opp, senk varmen, legg på et lokk og la den småputre i cirka 14 minutter, til quinoaen er fluffig. 
  2. Finn frem en stor skål. Hel quinoaen oppi sammen med finhakket mynte, agurk og rødløk.
  3. Lag dressingen i et glass med lokk som kan ristes. Tilsett sitronsaft, olivenolje, honning, sennep, salt og pepper. Rist godt. 
  4. Hell dressingen over salaten og bland den inn. 
  5. Topp med ost, nøtter og tranebær.

Kjøp produktene fra oppskriften

Se tilgjengelighet i butikk