Les mer

4 porsjoner


Rawmesan, topping med smak av parmesan

• 1 ½ dl Helios eller Manna cashewnøtter

• 4 ss Marigold Vegan Yeast næringsgjær

• 1 ts salt

• 1 krm pepper


Ingredienser:

• ca. 400 g valgfri pasta

• 2 ss olivenolje

• ½ fersk chili, finhakket

• 3 fedd hvitløk, presset

• 2 små squash skåret i tynne skiver

• 2 dl havrefløte

• 15 ferske salvieblader

• 1 sitron, finrevet skall og sitronsaft

• 1 dl Helios eller Manna solsikkefrø, ristet

• salt og pepper


Slik gjør du:

Kok opp pastavann med salt og ha i pastaen. Kok al dente.

Varm olivenolje i stekepannen mens du koker pastaen. Tilsett chili, hvitløk og squash. Fres et par minutter. Tilsett havrefløte, salvie, sitronsaft og ½ dl rawmesan. La putre et par minutter på svak varme mens du rører.
Ha i den ferdigkokte pastaen og bland. Topp med sitronskall, solsikkefrø, salvie og rawmesan. Salt og pepre etter smak.

Kremet pasta med sitrus salvie og rawmesan