4 porsjoner
Rawmesan, topping med smak av parmesan
• 1 ½ dl Helios eller Manna cashewnøtter
• 4 ss Marigold Vegan Yeast næringsgjær
• 1 ts salt
• 1 krm pepper
Ingredienser:
• ca. 400 g valgfri pasta
• 2 ss olivenolje
• ½ fersk chili, finhakket
• 3 fedd hvitløk, presset
• 2 små squash skåret i tynne skiver
• 2 dl havrefløte
• 15 ferske salvieblader
• 1 sitron, finrevet skall og sitronsaft
• 1 dl Helios eller Manna solsikkefrø, ristet
• salt og pepper
Slik gjør du:
Kok opp pastavann med salt og ha i pastaen. Kok al dente.
Varm olivenolje i stekepannen mens du koker pastaen. Tilsett chili, hvitløk og squash. Fres et par minutter. Tilsett havrefløte, salvie, sitronsaft og ½ dl rawmesan. La putre et par minutter på svak varme mens du rører.
Ha i den ferdigkokte pastaen og bland. Topp med sitronskall, solsikkefrø, salvie og rawmesan. Salt og pepre etter smak.