Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Speltpizza med chevre og pesto

Speltpizza med chevre og pesto

Vegetarpizza med speltmel smaker skikkelig digg med pesto, chevre, parmesan og cherrytomater. Topp med basilikum og olivenolje.

Ingredienser



2 dl lunket vann
3 ss Helios olivenolje
1 pk tørrgjær
1/2 ts Havsalt
Ca 4 dl Helios siktet speltmel
100 g Helios grønn pesto
150 g Chevre, i skiver
100 g parmesan, revet
250 g cherrytomater, i skiver
Helios Basilikum, Helios Pizzakrydder og olivenolje til topping



Slik gjør du

1 Forvarm ovnen til250 grader.

2 Start med deigen; bland sammen det tørre, så blander du sammen vann og olje og elster det inn i deigen.

3 Når den slipper bollen lar du den heve i ca en times tid. Del deigen i to og legg de til side.

4 Lag en stor eller to små bunner, fordel over pesto, chevre, parmesan og cherrytomater.

5 La den stå i ovnen til kanten er gyllen og osten er smeltet.

6 Server med basilikum og olivenolje.