Speltpizza med chevre og pesto

Speltpizza med chevre og pesto

Vegetarpizza med speltmel smaker skikkelig digg med pesto, chevre, parmesan og cherrytomater. Topp med basilikum og olivenolje.

Les mer

Ingredienser



2 dl lunket vann
3 ss Helios olivenolje
1 pk tørrgjær
1/2 ts Havsalt
Ca 4 dl Helios siktet speltmel
100 g Helios grønn pesto
150 g Chevre, i skiver
100 g parmesan, revet
250 g cherrytomater, i skiver
Helios Basilikum, Helios Pizzakrydder og olivenolje til topping



Slik gjør du

1 Forvarm ovnen til250 grader.

2 Start med deigen; bland sammen det tørre, så blander du sammen vann og olje og elster det inn i deigen.

3 Når den slipper bollen lar du den heve i ca en times tid. Del deigen i to og legg de til side.

4 Lag en stor eller to små bunner, fordel over pesto, chevre, parmesan og cherrytomater.

5 La den stå i ovnen til kanten er gyllen og osten er smeltet.

6 Server med basilikum og olivenolje.