Sjokoladefudge Mektig sjokoladefudge, uten raffinert sukker. Glutenfri. Ypperlig til kaffekosen. Ingredienser til 2 små brødformer eller en stor springform. Ingredienser 200 g smør200 g 70 % Ecuador sjokolade6 dråper vaniljeekstrakt0,5 dl utblandet kaffe1,5 dl Helios lønnesirup3 store egg150 g finmalte Helios mandler1 håndfull grovhakkedeHelios valnøtter (kan sløyfes) Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Smelt smøret på svak varme og ha i sjokoladen. La det smelte sammen uten at det blir for varmt. Vend inn kaffe, vanilje og lønnesirup.Videre har du i mandler og egg, samt eventuelle valnøtter.Kaken stekes på 170 grader, i ca 20-25 minutter. Den skal være litt klissete, men ikke rennende. Oppbevares i kjøleskapet, og smaker kanskje best dagen derpå.