Fri frakt over 199,-
Rask levering
Kokoskake med pistasjnøtter

Kokoskake med pistasjnøtter

Denne er enkel å lage, smaker nydelig og toppes med gode pistasjnøtter!

Kilde: Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Kvardagsmat.


Ingredienser


100 g Helios kokosflak

70 g Helios kokosblomstsukker

2 ss honning

2 ss råkakao

2 ss Cocosa Extra Virgin

2 ss Hvetemel

3 egg

150 g mørk sjokolade

1 dl kremfløte

1 klype salt

2 ss pistasjnøtter



Slik gjør du


1. Sett stekovnen på 175 grader over- og undervarme.

2. Rør sammen alt til kokoskaken, og hell over i en bakepapirkledd form på ca 10x35cm (eller en rund på ca 22 cm)

3. Stek kaken i midt i ovnen i ca 20 minutter, avkjøl

4. Varm opp kremfløten til kokepunktet, og trekk kasserollen bort fra varmen

5. Fin hakk sjokoladen og ha den i den varme kremfløten. Rør rundt til du har en jevn masse. Ha i en klype salt.

6. Avkjøl sjokoladekremen til den tykner, og stryk den så utover kaken.

7. Grovhakk pistasjnøttene og strø de på toppen kaken. Velbekomme!