Ingredienser
4 økologiske egg
3 dl Cocosa Sukker
3 dl Helios Speltmel
2 ts Natron
2 ts Helios Ceylon kanel
1 ts salt
1 ts Helios vaniljesukker
1 1/2 dl Cocosa Extra Virgin Coconut Oil
5-6 revne gulrøtter
Hakkede nøtter, sjokolade eller rosiner
Slik gjør du
1. Pisk eggene og Cocosa sukker sammen.
2. Sikt og bland i speltmel, natron, kanel, salt og vaniljesukker.
3. Rør inn 1 1/2 dl Cocosa Extra Virgin (smeltet over vannbad)
4. Tilsett revne gulrøtter og hakkede nøtter/sjokolade/rosiner
5. Stek kaken i rund form (26 cm) på 190 grader i ca 30-40 minutter
Krem
100 gram Philadelphia-ost
3 ss Cocosa Extra Virgin
ca 125 gr melis
evntuelt litt sitronsaft
Rør sammen Cocsa Extra Virgin (smeltet i vannbad), og melis. Pisk deretter inn romtemperert kremost og vaniljesukker. Bre ostekremen over den avkjølte kaken.