- Hjem
- Life Guide
- Oppskrifter
- Desserter & godteri
- Pukka kake laget i samarbeid med Oslo Raw
Oslo Raw + Pukka kake
Pukka kake laget i samarbeid med Oslo Raw,
Les mer
2 h
5-6
Medium
Ingredienser
Oppskrift
Forberedelser: 15 minutter
Tilberedningstid totalt: 1–2 timer
Bunn
- 2 dl havregryn
- 2 dl mandler
- 15 små, friske dadler uten steiner
- ½ ts salt
Vaniljekrem - 3 dl bløtelagte cashewnøtter
- 3 dl kokoskrem
- 2 ss presset sitron
- 5 ss lønnesirup eller rå honning
- 1,5 dl smeltet kokosolje
- ½ ts salt
- 1 ts vaniljepulver
- 3-5 ss pulver fra pukka, matcha, gurkemeie eller ingefær
- Ha alle ingrediensene til bunnen i en foodprosessor, og kjør til en klissete deig.
- Dekk en kakeform med bakepapir, og klem ut deigen i formen.
- Lag fyllet: Ha alle ingrediensene unntatt Pukkapulver i en blender, og kjør til det er jevnt og fint.
- Fordel halvparten av fyllet over bunnen. Sett i fryser til den er hard.
- Ha i ditt favoritt Pukkapulver i resten av fyllet i blenderen og kjør til en jevn krem.
- Fordel Pukkakremen på toppen av det hvite laget, og frys kaken til den har stivnet.
Kjøp produktene fra oppskriften
Se tilgjengelighet i butikk