Pukka kake laget i samarbeid med Oslo Raw

Oslo Raw + Pukka kake

Pukka kake laget i samarbeid med Oslo Raw,

Les mer

2 h

5-6

Medium

Ingredienser

Oppskrift

Forberedelser: 15 minutter
Tilberedningstid totalt: 1–2 timer

Bunn


  • 2 dl havregryn
  • 2 dl mandler
  • 15 små, friske dadler uten steiner
  • ½ ts salt

    Vaniljekrem
  • 3 dl bløtelagte cashewnøtter
  • 3 dl kokoskrem
  • 2 ss presset sitron
  • 5 ss lønnesirup eller rå honning
  • 1,5 dl smeltet kokosolje
  • ½ ts salt
  • 1 ts vaniljepulver
  • 3-5 ss pulver fra pukka, matcha, gurkemeie eller ingefær 

  1. Ha alle ingrediensene til bunnen i en foodprosessor, og kjør til en klissete deig. 
  2. Dekk en kakeform med bakepapir, og klem ut deigen i formen.  
  3. Lag fyllet: Ha alle ingrediensene unntatt Pukkapulver i en blender, og kjør til det er jevnt og fint. 
  4. Fordel halvparten av fyllet over bunnen. Sett i fryser til den er hard. 
  5. Ha i ditt favoritt Pukkapulver i resten av fyllet i blenderen og kjør til en jevn krem. 
  6. Fordel Pukkakremen på toppen av det hvite laget, og frys kaken til den har stivnet.

Kjøp produktene fra oppskriften

Se tilgjengelighet i butikk