Ingredienser
- 1 boks Helios kokosmelk
 - 2 dl Helios Cashewnøtter, bløtlagt i 2-4 timer
 - 2 dl Sukrin Gold sirup
 - saften av en halv sitron
 - 1/4 Supernature Himalaya salt, fint
 - 1/2 ts Helios Vaniljepulver
 - 2 dl bjørnebær, ferske eller avtinte frosne
 - 50g mørk sjokolade, finhakket
 
Slik gjør du
- Ha kokosmelk, cashewnøtter og sirup i en blender.
 - Blend til du får en glatt, "silkemyk" masse. Ha i sitronjuice, salt og vaniljepulver og blend videre et par sekunder.
 
- Hell ca. halvparten av røren ut i en kledd form, plastboks eller liknende. Plasser i fryseren.
 - Ha bjørnebærene i den resterende røren i blenderen og blend godt sammen.
 - Ta formen med is ut av fryseren. Vend forsiktig inn den resterende massen og den hakkede sjokoladen med en slikkepott.
 
- Rør rundt et par ganger, og sett isen tilbake i fryseren. Isen er klar etter 4-6 timer i fryseren.
 - Serveres som den er eller med tilbehør etter ønske.
 








