Lag din egen sukkerfrie sjokolade! – Med økologisk, fairtrade kakao!
Hvorfor lage sjokolade selv?
- Lag sjokolade med naturlige søtningsmidler og helt uten sukker.
- Økologisk og fair trade kakaoprodukter.
- Fremstilt av rå kakaobønner proppfull av næringsstoffer.
- Godt egnet for diabetikere, allergikere og alle som vil leve litt sunnere.
- Morsom aktivitet for hele familien!
Ingredienser
- 50 g kakaomasse
- 25 g kakaosmør
- 10 g agavesirup
- 10 g yaconsirup
- 1/2 ts vaniljepulver
Slik gjør du
- Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad.
- Visp inn resten av ingrediensene og hell i ønsket sjokoladeform.
- Sett i kjøleskapet til den har stivnet, og oppbevar kaldt til servering.
Forslag til flere varianter basert på samme oppskrift:
- Hakk opp dine favorittnøtter og bland inn sammen med de andre ingrediensene.
- Dryss gojibær over sjokoladen før du setter den i kjøleskapet.
- Ha i ingefærkrydder eller finhakket fersk ingefær, chilikrydder eller kanel.
- Ha i peppermynte- eller appelsinolje.
- Eller hva med raspet appelsin- eller sitronskall?